Home Homepage Smartphone-ul flexibil, portabil şi rezistent la apă

Smartphone-ul flexibil, portabil şi rezistent la apă

0

Portal este smartphone-ul creat pentru pasionaţii de tehnologie, indivizii activi şi pentru profesioniştii sătui de telefoanele care se defectează atunci când le este lumea mai dragă.

Scopul echipei care a lucrat la acest concept este să creeze un dispozitiv care să combine tehnologia smartphone-urilor avansate cu mobilitatea smart watch-urilor şi fitness tracker. Cu Portal ai scăpat de grija depozitării smartphone-ului, pentru că îl poţi ţine permanent la încheietura mâinii.

Citeşte şi: Concept iPhone 7 Edges – Inovaţie la puterea a 3-a

De ce să porţi după tine un smartwatch, un smartphone sau un fitness tracker, când poţi să deţii un dispozitiv inteligent care să le întrunească pe toate.

În zilele noastre, totul ţine de inovaţie şi design. Dacă până acum 10 ani ne mulţumeam cu telefoanele cu ecrane mici, taste şi clapetă, astăzi nu putem să concepem viaţă fără un smartphone de calitate.

11

Ştim cu toţii problema pe care au întâmpinat-o utilizatorii iPhone 6 atunci când a fost lansat dispozitivul. Acea problemă legată de faptul că smartphone-ul se îndoia atunci când te aşezai pe el. Nici nu mai trebuie să aducem aminte de momentul în care scapi telefonul şi îl ridici de la sol cu ecranul bucăţele.

Citeşte şi: Venice, primul Blackberry cu Android, va avea display curbat

Pentru toate acestea, o echipă formată din 6 membri, din San Francisco, Califonia, SUA, a lucrat la crearea unui dispozitiv portabil, rezistent la apă, care se îndoaie uşor, dar nu se strică şi care ţine locul smartwatch-urilor şi fitness tracker-elor.

Dispozitivul are o lăţime de 67 mm, lungimea de 140 mm şi grosimea de 4.8 mm.

Se discuta despre lansarea smartphone-ului în a doua parte a anului 2014, dar aceasta a fost amânată pentru o perioadă nedeterminată.

Citeşte şi: De câte iPhone-uri este nevoie pentru a opri un glonţ AK-74?

Preţurile unui astfel de dispozitiv oscilează între 349  şi 10.000 de dolari în funcţie de setările de care vrei să te bucuri, iar livrarea este estimată pentru luna septembrie 2015.

În videoclipul de mai jos poţi vedea etapele prin care au trecut inventatorii şi premisele de la care au plecat pentru crearea acestui smartphone.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version