Home Homepage Samsung a lansat cel mai subţire smartphone

Samsung a lansat cel mai subţire smartphone

0

Samsung a lansat cel mai subţire smartphone creat vreodată, în China.

Samsung Galaxy A8 nu are nişte specificaţii de flagship, dar vine cu un design destul de îndrăzneţ pentru o companie care este des criticată pe acest segment.

Corpul dispozitivului este în totalitate din metal şi are o grosime de numai 5,9 mm, cu o greutate de 151 grame. Specificaţiile sunt destul de bune pentru a se întrece cu orice dispozitiv mid-range.

Display OLED de 5.7 inch, procesor octa-core Snapdragon 615, camera principală de 16 megapilexi f/2.2 şi cameră frontală wide-angle f/1.9 de 5 megapixeli. Dispozitivul are 2GB RAM, iar bateria are o capacitate de 3050mAh.

Samsung a integrat şi un senzor de amprentă şi de mişcare, care activează temporizatorul foto. Este evident că utilizatorii din China au o alternativ în HTC Desire 826, dar este posibil să opteze pentru Galaxy A8 pentru designul metalic.

Bateria de 3050 mAh nu poate fi scoasă, dar întregul pachet nu este mai gros de 5.9 mm. Ca să puteţi face o comparaţie, Galaxy S6 are 6.9 mm grosime. Rama este, de asemenea, metalică, la fel ca la Galaxy S6. Din păcate, nu există nicio informaţie cu privire la crearea unei versiuni internaţionale, produsul fiind disponibil doar pentru piaţa din China.

Nu există încă nicio informaţie despre lansarea smartphone-ului în Europa şi SUA, dar cel mai probabil va fi disponibil şi aici, cât de curând.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version