Home Divertisment Aplicaţii Îţi aminteşti Solitaire? Pe Windows 10 nu mai este gratis

Îţi aminteşti Solitaire? Pe Windows 10 nu mai este gratis

0

Microsoft a lansat cel mai nou sistem de operare Windows 10, o versiune care este gratuită. Dar nu totul este gratuit, iar Microsoft cere bani pentru o aplicaţie care a ajuns un simbol pentru utilizatori.

Noile versiuni ale jocurilor Freecell şi Solitaire vin la pachet într-o aplicaţie denumită „Microsoft Solitaire Collection” şi pare a fi gratuită, dar de fapt cere un abonament lunar pentru a obţine toate funcţiile jocului.

Citeşte şi: Cum faci upgrade la Windows 10

Lunar, va trebui să achiţi suma de 1,49 dolari sau 9,99 dolari pe un întreg an, pentru a scăpa de reclame, să obţii mai multe monede din joc şi un „ajutor” pentru a facilita jocul.

Microtranzacţiile sunt obişnuite pentru jocurile pentru mobil, iar utilizatorii dau sume incredibile de bani pentru jocuri, Candy Crush fiind unul dintre ele.

Citeşte şi: De la Windows 1.0 la Windows 10, într-un GIF de 15 secunde

Perceperea unei sume de bani pentru jocurile de cărţi, care iniţial au fost gratuite, este un demers foarte ciudat. Nimeni nu s-a gândit cât de mult va supăra utilizatorii, mai ales când îi constrângi pentru plata unei sume de bani în schimbul renunţării la reclamele din joc.

Noua aplicaţie a fost disponibilă în Windows 8, dar nu a fost inclusă în pachet până când a fost lansat Windows 10. Până acum, jocurile erau gratuite, incluse în sistemul de operare.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version