Home Homepage Samsung Galaxy S7 ar putea fi lansat mai repede decât credeam

Samsung Galaxy S7 ar putea fi lansat mai repede decât credeam

0

Ne-am obişnuit cu lansarea dispozitivelor Samsung în al al doilea trimestru, dar potrivit unui nou raport, se pare că Galaxy S7 va fi lansat mult mai repede.

Este vorba despre un nou proces de producţie în care Samsung a început să utilizeze „Agile”, care potrivit unei surse citate de SamMobile, înlocuieşte vechiul „Waterfall” şi se pare că le permite inginerilor să lucreze la mai multe părţi simultan.

Asta înseamnă că am putea vedea cum Samsung termină dezvoltarea Galaxy S7 mai devreme de decembrie, ceea ce ar face destul de posibilă lansarea dispozitivului la începutul anului 2016, poate chiar la evenimentul CES ce va avea loc în luna ianuarie.

Citeşte şi: Ţii în mână un iPhone FAKE? Vezi cum îţi poţi da seama

Noul proces înseamnă, de asemenea, că Samsung poate schimba direcţia rapid şi poate renunţa la orice imediat. Una peste alta, ar putea minimiza întârzierile şi neînţelegerile cât de mult posibil.

Din păcate, Samsung nu a confirmat nicio informaţie oficial, aşa că vom încadra tot ce ştim până acum la categoria zvonuri. De asemenea, ar putea fi contraproductiv să se lanseze atât de repede Galaxy S7, de vreme ce Galaxy Note 5 şi S6 Edge Plus se aşteaptă să apară pe 13 august.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version