Home Divertisment Evoluţie Google News, acum şi pentru România

Google News, acum şi pentru România

0

Marţi, Google a lansat Google News pentru România. Aici, se vor regăsi cele mai recente ştiri şi articole de la unele publicaţii online şi bloguri din România.

Google News poate fi accesat direct pe news.google.ro sau prin aplicaţiile de pe Android sau iOS. Pentru a accesa Google News trebuie să inti pe secţiunea „Ştiri” din Google, care se află în partea de sus a rezultatelor căutării.

Potrivit Google, indiferent din ce ţară provin sau ce limbă vorbesc, oamenii apelează la Google News pentru a citi despre fapte, opinii şi perspective asupra subiectelor ce îi interesează.

În prezent, serviciul Google News este disponibil în 28 de limbi, acoperind 45 de ţări. Scopul serviciului Google News este să ofere conţinut de calitate dintr-o varietate de surse, de la cele mai mari publicaţii şi bloggeri până la cei mai mici, mai spune Google.

Ce îşi propune Google News:

» să promoveze jurnalismul autentic
» să expună utilizatorii la diverse perspective
» nu există moderare manuală pentru selectarea importanţei unei ştiri
» ierarhizarea ştirilor este determinată de: prospeţimea conţinutului, diversitatea conţinutului, conţinutul textual bogat, originalitatea conţinutului, şi altele.

Pentru a fi incluse, publicaţiile trebuie să îndeplinească cerinţele prezentate în Centrul de ajutor (support.google.com). Cei care îndeplinesc aceste cerinţe pot solicita direct includerea accesând Google News Publisher Center.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version