Home Divertisment Aplicaţii OnePlus One aduce veşti bune utilizatorilor

OnePlus One aduce veşti bune utilizatorilor

0

Este evident că smartphone-ul OnePlus One a avut un impact pozitiv asupra utilizatorilor şi este extrem de apreciat. Acum posesorii dispozitivelor OnePlus One au un motiv în plus de bucurie.

OnePlus One, cu siguranţă nu este un smartphone depăşit, iar acum va primi un plus de vitalitate necesar pentru a oferi un plus de revelanţă. Dispozitivul va primi actualizarea Cyanogen OS 12.1, care are la bază sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop.

Citeşte şi: Încărcarea bateriei: Galaxy S6, Zenfone 2, iPhone 6 şi OnePlus 2 – Care e pe primul loc

Utilizatorii sunt nevoiţi să aibă puţină răbdare, întrucât actualizarea va fi disponibilă cât de curând pentru fiecare utilizator. Compania OnePlus va distribui actualizarea treptat, iar astăzi va ajunge la doar 2% din utilizatori.

Vestea bună este că nu trebuie să aştepţi neapărat să ajungă actualizarea şi la tine. Poţi descărca actualizarea Cyanogen 12.1dar va trebui să o instalezi manual. Cei care rulează Android 5.0 pot descărca un fişier mai mic cu ajutorul căruia pot actualiza dispozitivul.

Cei care nu excelează la capitolul tehnologie, ar trebui să aştepte liniştiţi până când download-ul va ajunge şi la dispozitivele lor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version