Home Homepage Philips S309, un smartphone cu design atractiv, ergonomic și compact

Philips S309, un smartphone cu design atractiv, ergonomic și compact

0

Philips S309 este un smartphone din gama S, ce va fi disponibil în oferta Digi Mobil, Arsis (partener Vodafone), dar și la retaileri specializați, printre care se numără eMag, Flanco sau Altex.

“S309 este un model entry level în două versiuni, dual SIM/single SIM, și vine cu un design atractiv, ergonomic și compact”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuție telefoane mobile Philips. “Dimensiunile și interfaţa intuitivă fac ca noul smartphone să fie ideal pentru cei care își doresc un telefon practic, uşor de folosit și care nu face rabat de la funcții multiple.”

Philips S309 este echipat cu un procesor dual-core de 1 Ghz și un ecran de 4 inch WVGA TFT, cu rezoluție de 800 x 480 pixeli. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 4.4. În plus, Philips S309 dispune de conectivitate WI-FI, Bluetooth și GPS/ A-GPS.

Citeşte şi: Philips a lansat Brilliance, monitorul 4K Ultra HD

Smartphone-ul beneficiază de tehnologia PowerXtend, care reduce semnificativ consumul de energie atunci când rulează aplicații grafice complexe, pagini web, sau jocuri. Datorită acestei optimizări, Philips S309 are o autonomie crescută cu până la 30%. Telefonul are o baterie lithium-ion de 1.600 mAh care oferă până la 9,5 ore de convorbire și până la 20 de zile de funcționare în standby.

Philips S309 are încorporată o cameră cu autofocus și blitz, de 5 megapixeli. De asemenea, telefonul are o cameră frontală de 0,3 megapixeli, care permite utilizatorilor să-și facă selfie-uri sau să comunice cu prietenii și colegii prin intermediul apelurilor video.

Citeşte şi: Philips i908: Smartphone-ul cu cea mai lungă durată de funcţionare

Smartphone-ul are o memorie internă de 4GB ROM și 1GB RAM și un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32 de GB*. Philips S309 este disponibil cu carcasă de culoare neagră și prețul de vânzare recomandat este de 319 RON.

*Cardul de memorie microSD nu este inclus.
Memoria disponibilă pentru utilizatorul final poate varia de la o piață la alta, ca urmare a pre-configurării. Disponibilitatea anumitor caracteristici depinde de tipul de abonament oferit de operatorul de rețea.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version