Home Homepage Ce am aflat după 10 zile cu S6 Edge Plus prin Orange...

Ce am aflat după 10 zile cu S6 Edge Plus prin Orange Smartphone Tester

0

Azi se împlinesc 10 zile de când S6 Edge Plus de la Samsung a venit în vizită la noi prin Orange Smartphone Tester pentru o testare din scoarţă în scoarţă.

Nu am minţit când am spus că este un dispozitiv mobil de la care nu îţi poţi lua ochii şi, pentru că sunt femeie, nu pot să nu vorbesc puţin despre eleganţa flagship-ului.

Moldovenilor le place să aibă pe ce să pună mâna, iar mie îmi place să pun mâna pe S6 Edge Plus de la Samsung. Îmi plac formele lui, fineţea şi eleganţa şi siguranţa pe care mi-o oferă la fiecare interacţiune.

„Îl vreau!”, a fost prima reacţie pe care avut-o de îndată ce am pus mâna pe el. Vreau să îl duc în vacanţe şi să îmi asigure cele mai frumoase amintiri. Cu el vreau să citesc presa la cafea, el vreau să îmi aducă ultimele noutăţi când sunt pe fugă şi cu el vreau să adorm noaptea de mână.

Îl vreau pentru ce mă face să simt când îl ating şi când îl privesc. Îl vreau pentru ce-i oferă ochilui să vadă şi-l mai vreau pentru claritatea şi calitatea sunetelor pe care le oferă auzului meu atunci când simt nevoia să mă relaxez.

Citeşte şi: Hands-on Samsung Galaxy S6 Edge Plus prin Orange Smartphone Tester

După 10 zile, îl vreau în continuare pentru toate astea. Dar oare este suficient? Ei bine, nu! Ca în orice relaţie pe care vrei să o construieşti frumos şi speri să fie de durată, mai am nevoie de timp pentru a reuşi să îi văd şi defectele, nu doar calităţile.

Un singur lucru m-a deranjat în toată această perioadă la el, la Samsung Galaxy S6 Edge Plus, şi anume, faptul că durata de viaţă la o singură încărcare nu îmi permite să fac tot ce îmi propun.

L-am lăsat singur o zi întreagă, după ce i-am dat să mănânce curent 2 ore, că atât e necesar ca să se sature. Din păcate, deşi nu l-a deranjat nimeni cu nimic şi s-a odihnit toată ziua, prietenul meu de la Samsung m-a întâmpinat seara, după 14 ore, cu 25% baterie.

A doua zi, am zis să mai încerc o dată experienţa, în speranţa că se va mai schimba ceva, dar de data asta l-am găsit numai la 14%.

Citeşte şi: Orange Smartphone Tester pentru testarea produsului Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Când am stat cu el şi ne-am uitat la video-uri pe YouTube, după 4 ore „îl lua iar somnul”, iar când am filmat şi am făcut fotografii, a considerat că îmi sunt de-ajuns 5 – 6 ore. Cel mai mult îl extenuează Internetul, de care eu am nevoie zilnic ca de aer.

Oricum, dezavantajul bateriei nu reuşeşte să anuleze toate avantajele pe care ţi le poate oferi acest smartphone. Mai mult decât atât, este de precizat faptul că nu avem acces la bateria din dispozitiv, iar aceasta este destul de subţire.

Bateria de 3000 mAh, mai mare cu puţin decât cea folosită pe S6 Edge, se încarcă în maximum 2 ore şi poţi folosi chiar şi un încărcător wireless pentru ea.

Este performant şi da, merită să se bată pentru primul loc. De mâine plecăm în vacanţă în Maramureş, unde cred că ne vom distra de minune şi vom putea să testăm camera din toate punctele de vedere.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version