Home Homepage Samsung Galaxy S6 Edge Plus te ajută să ai amintiri vii

Samsung Galaxy S6 Edge Plus te ajută să ai amintiri vii

0

Au trecut mai bine de 2 săptămâni de când Samsung Galaxy S6 Edge Plus a luat locul smartphone-ului personal pentru o perioadă de 3 săptămâni de teste prin Orange Smartphone Tester.

În Ce am aflat după 10 zile cu S6 Edge Plus prin Orange Smartphone Tester am vorbit despre eleganţa flagship-ului care merge la sigur şi a trebuit să recunosc că am fost puţin dezamăgită în ceea ce priveşte autonomia bateriei.

A fost necesar să personific dispozitivul, pentru că asta îmi inspiră cu adevărat. De regulă, sunt o persoană care nu crede până nu vede şi atunci când vede, cercetează, dar la final încă mai are dubii.

Hands-on Samsung Galaxy S6 Edge Plus prin Orange Smartphone Tester

Am ajuns zilele acestea să petrec ceva mai mult timp testând camera pricipală de 16 MP, dar şi pe cea frontală de 5 MP a smartphone-ului S6 Edge Plus. Am imortalizat amintiri vii cu flagship-ul. Pentru mine, amintirile vii sunt toate imaginile care te păstrează în permanenţă în acelaşi loc, chiar dacă ai plecat de acolo de mult timp.

Amintirile mele vii sunt toate clare, pline de culoare, de lumină, de sentimente, iar camera de la S6 Edge Plus m-a ajutat să le strâng pe toate.

20150918_184133

Din păcate, odată încărcate pe orice reţea de socializare, fotografiile îşi pierd din calitate, se pixelează, dar aşa cum vei observa în galeria de mai jos, atunci când sunt la calitate maximă, poţi observa până şi cel mai mic detaliu.

Fotografiile au fost realizate în Bucovina, mai exact la Mănăstirile Putna, Chilia lui Daniil Sihastru, Suceviţa, Moldoviţa şi la Basilica Minor – Cacica.

Trebuie să mai notez faptul că, dacă autonomia bateriei nu a fost atât de bună în primele 10 zile (asta pentru că dispozitivul necesită între 6 şi 10 încărcări pentru ca bateria să se stabilizeze), de data aceasta pot spune că situaţia stă mai bine.

Am încărcat dispozitivul dimineaţă, iar de la ora 11:30 când am plecat, am fotografiat peste 200 de imagini, am folosit internetul, am folosit GPS-ul şi am folosit S6 Edge Plus drept Hotspot pentru încă 2 dispozitive pentru mai bine de o oră, iar seara la 11:30 bateria încă mai avea 26%.

Aşadar, este posibil să mă fi înşelat în ceea ce priveşte autonomia bateriei şi, de fapt, Samsung să mă uimească plăcut şi din acest punct de vedere până la finalul celor 3 săptămâni de teste.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version