Home Lifestyle Auto Apple Car este pregătit pentru prezentarea publicului larg

Apple Car este pregătit pentru prezentarea publicului larg

0

Informaţii despre conceptul Apple Car există de foarte multă vreme în piaţă, dar acum, mai mult ca niciodată, acest concept pare a fi tot mai aproape de realitate.

Nu avem nicio confirmare din partea companiei Apple despre orice fel de proiect legat de industria auto, dar există informaţii potrivit cărora Apple lucrează la un asemenea concept.

Citeşte şi: Volvo XC90 2016 – Test de siguranţă realizat de IIHS

Un alt motiv logic pentru care Apple ar dezvolta o asemenea direcţie este concurenţa directă, respectiv Alphabet (Google), care a dezvoltat şi este deja în stadiu avansat cu proiectul maşinii fără şofer, care se conduce singură.

Majoritatea informaţiilor apărute sugerează că prezentarea conceptului Apple Car mai are foarte mult până să se concretizeze, dar un articol apărut în „The Guardian” combate aceste informaţii.

Potrivit publicaţiei, Apple Car este pregătit pentru prezentarea publicului larg, bazându-se pe întâlnirile dintre directorii companiei şi oficialii Departamentului pentru Vehicule cu Motor din California (DMV).

apple-car2

Compania Apple ar aplica pentru permisul automobilelor care se conduc singure, iar pentru ca acest lucru să se realizeze, detalii despre acest vehicul vor trebui să fie făcute publice.

În orice caz, Apple s-a aventurat destul de târziu în acestă cursă a tehnologiei vehiculelor autonome, dar pe de altă parte, compania se pricepe foarte bine la „inovarea” lucrurilor care există pe piaţă de foarte mult timp, lucru pe care îl face cu foarte mare succes.

Citeşte şi: Honda Civic 2016 vine cu suport Android Auto şi Apple Play

Cu toate că informaţiile au fost numeroase, consistenţa lor este destul de mică. Avem informaţii puţine, spre deloc, când vine vorba de detaliile tehnice şi design. Nu ştim sigur dacă vehicului va fi electric sau automon.

Departamentul pentru Vehicule cu Motor din California a confirmat întâlnirea cu reprezentanţii Apple. Cu toate că proiectul Titan, care ar fi numele de cod al maşinii Apple, rămâne un mister, există o serie de schiţe menite să stimuleze interesul consumatorului şi să îl ţină în priză până la când Apple va face marele anunţ.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version