Home Divertisment Aplicaţii Cum poţi să câştigi un milion de dolari dacă ai iOS 9

Cum poţi să câştigi un milion de dolari dacă ai iOS 9

0

Este pus la bătaie 1 milion de dolari pentru cei care se încumetă să găsească vulnerabilităţile noului sistem de operare mobil de la Apple, iOS 9.

Zerodium, firma specializată în securitate online, a anunţat oferirea unei recompense de un milion de dolari pentru oricine descoperă vulnerabilităţile iOS 9 care permit comprimiterea unui dispozitiv, care nu este jailbroken, pentru a putea fi controlat de la distanţă.

Citeşte şi: Cum parolezi reţeaua wireless

Compania caută un exploit care poate fi declanşat de la distanţă, prin intermediul unei pagini web sau a unui mesaj text, care ar permite instalarea unei aplicaţii pe cele mai noi dispozitive iPhone şi iPad.

recompensa-ios9

Cu toate că toţi sunt de părere că noul sistem de operare iOS este extrem de securizat, acesta nu este complet imun atacurilor, după cum s-a văzut din ultima breşă în App Store.

În acest sens, Zerodium spune căNu trebuie să te laşi păcălit, deoarece securizat nu înseamnă de nepătruns, ci înseamnă că acel sistem iOS este cel mai complex şi mai costisitor pentru care trebuie să găseşti un exploit, iar acest milion de dolari va demonstra acest lucru„.

Dar cu ce se ocupă firma Zeronium şi ce vrea cu acest iOS hack? Obiectul de activitate al companiei este de a vinde aceste exploit-uri agenţiilor guvernamentale şi marilor corporaţii, care au un anumit interes pentru spionarea oamenilor.

Citeşte şi: Identitatea pe Facebook îţi este în pericol! Aşa remediezi problema de securitate

Termenii pentru a intra în posesia recompensei sunt destul de simpli. Atunci când este descoperită, vulnerabilitatea nu trebuie să fie sesizată companiei Apple şi nici să fie făcută publică în orice fel.

Cei dornici au timp până pe 31 octombrie pentru a prezenta ceea ce au descoperit. Zerodium este dispusă să plătească recompensa de mai multe ori, dar poate să retragă această recompensă atunci când a atins suma de 3 milioane de dolari.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version