Home Homepage Noul smartphone BlackBerry, prea inteligent pentru CEO-ul companiei

Noul smartphone BlackBerry, prea inteligent pentru CEO-ul companiei

0

BlackBerry a creat un telefon atât de inteligent încât nici CEO-ul companiei nu ştie să îl manevreze. În weekend, John S. Chen a oferit un demo în exclusivitate pentru Business News Network.

„Şi ceea ce cere faima, evident”, a spus acesta, prezentând caracteristica cheie a telefonului, „slide-ul”. „Degetul va fi ca un mouse”, a mai adăugat acesta fluturând o mână în sus şi în jos ca şi când ar utiliza un mouse de calculator.

Scriem de ceva vreme despre noul dispozitiv mobil BlackBerry, dar nimeni nu s-a aşteptat ca CEO-ul companiei să ofere un prim demo atât de slab al produsului.

În video, Chen se străduieşte să deschidă aplicaţia Google Chrome pe ecranul principal al telefonului. În mod ciudat, acesta apasă pe ecran de 6 ori, până să descopere că aplicaţia nu este instalată şi revine la ecranul principal.

Citeşte şi: Cum va arăta primul smartphone BlackBerry cu Android

„Evident, rulează Google” (când de fapt este vorba despre sistemul de operare Android), spune Chen, înainte să se întoarcă de unde a plecat. „Apoi trebuie să îl setez”, mai adaugă acesta. „Aceasta este doar o demonstraţie.”

„Aşadar, acesta ar trebuie să fie telefonul care va readuce utilizatorii BlackBerry care au renunţat la produs pentru un sistem de operare diferit?”, l-a întrebat reporterul bnn.com.

„Cred că toată lumea a iubit BlackBerry 10. Cu siguranţă!”, a vorbit CEO-ul despre sistemul de operare al companiei, care pretinde să aibă o cotă de piaţă de 0.3%, potrivit unei cercetări IDC. „Dar nu sunt aplicaţii suficiente. Aşadar, dacă aş putea face rost de toate aceste aplicaţii pentru BlackBerry 10, am avea un succes răsunător.”

Trebuie neapărat să vezi demo-ul oferit de CEO-ul Blackberry celor de la bnn.com .

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version