Home Homepage Primele fotografii realizate cu Nexus 5X şi 6P

Primele fotografii realizate cu Nexus 5X şi 6P

0

Când vine vorba de smartphone-uri, toată lumea oferă o foarte mare importanţă camerelor, iar majoritatea producătorilor pretind că deţin formula perfectă.

Cu toate acestea, puţini dintre producătorii de smartphone-uri reuşesc să şi pună în aplicare ceea ce promit.

Google a transformat camera de 12.3 megapixeli de pe noile dispozitive Nexus într-o prioritate la evenimentul mult aşteptat. Gigantul a oferit detalii cu privire la funcţiile avansate şi a promis o calitate pe care nu am mai întâlnit-o până acum la dispozitivele Nexus.

Creat de Sony, noul senzor de imagine are cu 1.55 micron pixeli mai mulţi pentru a captura mai multă lumină în condiţii întunecate.

Citeşte şi: BlackBerry Venice va fi de fapt BlackBerry Priv, iar lansarea e confirmată

Aplicaţia Google Camera este mai rapidă acum, iar atât Nexus 5X, cât şi 6P pot înregistra video-uri 4K. Cele două dispozitive împărţăşesc f/2.0 şi sistem laser-asistat auto-focus.

Nu există nicio garanţie că aceste tehnologii vor forma un pachet care poate concura cu iPhone 6S sau Samsung Galaxy S6 Edge, dar toate au un început.

Google a oferit câteva imagini create cu camerele de pe cele două smartphone-uri Nexus, care ne oferă un pont cu privire la ceea ce ar trebui să aşteptăm. Vezi fotografiile în galerie şi filmul de prezentare al celor smartphone-uri Nexus în video-ul de mai jos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version