Home Homepage Cum poţi întrerupe, curăţa şi şterge istoricul YouTube

Cum poţi întrerupe, curăţa şi şterge istoricul YouTube

0

YouTube este refugiul nostru ori de câte ori vrem să ne relaxam sau să pierdem vremea. Nu este un secret că toți petrecem o mare parte din timp pe canal vizionând video după video.

Ceea ce poate nu realizăm este faptul că toate aceste clipuri video sunt păstrate în istoric, pe care le puteți curăţa sau întrerupe. În trecut s-au discutat şi alte aspecte despre Youtube, cum ar fi modul de a dezactiva adnotările, din apariţia automată a videoclipurilor.

Dacă eşti conectat la contul Google, ori de câte ori te uiți  la ceva pe YouTube, acesta se va conecta la istoric. Indiferent dacă vizionezi clipuri video pe Youtube.com sau la ceva încorporat într-o pagină web, dacă le vizualizezi vor fi adăugate istoricului tău.

Citeşte şi: Dispozitivul Android te spionează – Vezi cum îi vii de hac

Pentru a vizualiza istoricul YouTube, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te asiguri că eşti conectat la contul personal, iar apoi vei da click pe „Istoric”, în panoul de navigare din stânga.

1

Atenţie! Sub istoricul vizualizat veți vedea două opțiuni: de a „curăţa tot istoricul” și pentru de a „întrerupe istoricul”.

Prima opțiune, evident, va curăţa întregul istoric din prima zi de utilizare până în prezent. Asigură-te că, dacă există ceva pe care le-ai văzut şi de care te-ai bucurat, adăugă-l ca favorit sau într-o listă de redare. Curăţarea istoricului este totală şi permanentă, ceea ce înseamnă că nu poţi anula nicio modificare.

Citeşte şi: Nu ai Facebook instalat pe telefon? Chrome îţi serveşte notificările

Alternativ, poţi pune pauză istoricului pe care l-ai vizualizat, care împiedică orice video pe care îl vei vizualiza să se adauge istoricului, pănă îi anulezi întreruperea.

Dacă golirea întregului istoric vizalizat nu sună atrăgătoare, dar sunt videoclipuri pe care doreşti să le ştergi, atunci poți șterge videoclipuri unice din istoricul vizualizat, făcând clic pe micul „X” în colțul din dreapta sus al fiecărei video din istoric.

Înlăturarea clipurilor video individual este rapidă şi permanentă. Nu vei fi întrebat dacă eşti sigur sau nu de confirmarea ştergerii. Se va întămpla pur şi simplu, aşa că înainte asigură-te că vrei să ştergi un video.

Mulţi oameni pot alege pur şi simplu să întrerupă istoricul lor şi să şteargă unele clipuri video individual. Desigur, în cazul în care istoricul este vechi de mulţi ani şi cuprinde mii de clipuri video vizionate, atunci acest lucru nu ar fi neapărat practic. În acest caz, poate doreşti pur şi simplu să curăţi totul.

Citeşte şi: TESTUL APEI pentru Galaxy Note 5, S6 Edge Plus şi iPhone 6 Plus

Înainte de a încheia, dorim să subliniem că puteţi, de asemenea, să ştergeţi istoricul de căutare pe Youtube. Similar cu istoricul vizualizat, există opţiune de ştergere a întregului istoric sau le fel de bine îi poţi pune pauză.

De asemenea, poţi îndepărta căutări individuale din istoric făcând click pe cele trei puncte din dreapta, aşa cum este ilustrat în imaginea de mai jos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version