Home Lifestyle Cultura Astăzi este ziua din filmul „Înapoi în viitor”

Astăzi este ziua din filmul „Înapoi în viitor”

0

Astăzi, miercuri, 21 octombrie 2015, este ziua în care Doc BrownMarty McFly şi Jennifer au pornit la bordul maşinii DeLorean în cea de-a doua parte a trilogiei „Back to the future” (Înapoi în viitor).

Trilogia a avut un succes enorm, iar această zi este extrem de importantă pentru fanii filmului, fiind aşteptată de foarte mult timp. Cu toate acestea, din cauza celor care de-a lungul timpului au deturnat această data prin manipularea fotografică, multe persoane nu ştiau care este data corectă.

back-to-the-future-day

În continuarea primei părţi, difuzată în anul 1989, Doc le explică lui Marty şi Jennifer că se află în viitor, în timp ce zboară la bordul unei maşini. Teoretic, trebuia să avem maşini zburătoare în ziua de azi.

Citeşte şi: 12 predicţii din 1900, care sunt înfricoșător de precise

În acel moment, camera fixează ceasul din bordul maşinii, care indică data, iar Marty îi spune lui Jennifer că se află defapt într-o „maşină a timpului”.

Din păcate, această imagine a fost modificată de mai multe ori de către diferiţi utilizatori şi distribuită pe toate reţelele de socializare.

Apoi, în data de 27 iunie 2012, Simply Tap, a postat o fotografie manipulată, susţinând că atunci era ziua din filmul „Back to the future„. Alte pagini au distribuit imaginea şi au iscat o confruntare între fani şi cei care au fost destul de creduli să pice în capcană.

Citeşte şi: Tim Cook: „Industria auto va fi supusă unei schimbări majore”

Din fericire, toate farsele de pe internet au luat sfârşit, iar ziua de astăzi poate fi sărbătorită de toţi fanii serialului, aşa cum se cuvine şi cum crede fiecare de cuviinţă.

Back To The Future’s Predictions Came TrueBack to the Future predicted a lot of sh*t that actually came true..

Posted by UNILAD on Tuesday, October 20, 2015

Cu toate acestea, multe companii au încercat să profite de pe urma nostalgiei care i-a cuprins pe fanii seriei „Back to the future” pentru a obţine un profit.

Pepsi va lansa 6.500 de sticle în ediţia Pepsi Perfect, pentru a sărbători această zi. Compania Lyft va alege câţiva norocoşi din New York, pe care îi va plimba cu celebra maşină DeLorean. Ford oferă un Capacitator de Flux pentru modelele Focus şi Fiesta.

Citeşte şi: Roboții sunt teribili la aceste 3 competențe umane unice

Fără doar şi poate, seria „Back to the future” a lăsat o urmă semnificativă în cultura noastră şi va fi un etalon în continuare pentru viitor şi pentru predicţiile sale.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version