Home Divertisment Aplicaţii Apelurile Skype sunt monotone? Poţi aplica acum filtre amuzante

Apelurile Skype sunt monotone? Poţi aplica acum filtre amuzante

0

Odată cu lansarea unui nou set de emoticoane pentru a sărbători Halloween-ul, Skype primeşte mai multe îmbunătăţiri.

Skype vrea să aducă atmosfera de Halloween pentru toţi cei care folosesc aplicaţia pe dispozitivele mobile, dar noua versiune vine şi cu o serie întreagă de îmbunătăţiri, pe care utilizatorii le vor îndrăgi, cu siguranţă.

Citeşte şi: Câţi km din bancnote de 1 dolar pot forma banii deţinuţi de Apple

Acum, poţi adăuga puţin „flair” conversaţiilor video prin alegerea mai multor noi filtre. Câteva dintre aceste filtre amintesc despre „lumea de dincolo„, în vreme ce altele sunt ideale pentru zilele de naştere sau alte ocazii speciale.

Compania Microsoft a facilitat şi trimiterea ataşamentelor şi pozelor, cu ajutorul unei noi iconiţe, care apar pe un meniu special, din interiorul unui grup de chat.

Sunt şi noi trucuri pentru utilizatorii iPhone 6s. Aceştia pot folosi 3D Touch fie pentru a lansa noi conversaţii, tastatura numerică sau să caute aplicaţia în Skype.

skype-iphone-tools

Poţi folosi funcţionalitatea „force touch” pentru a previzualiza o conversaţie recentă şi să vezi imaginile sau textul conversaţiei.

Citeşte şi: Samsung înregistrează prima creştere din ultimii doi ani

Actualizarea este disponibilă atât pe Google Play, sau App Store şi disponibil separat pe iPhone şi iPad.

Aplicaţia Skype este extrem de populară şi se regăseşte pe toate platformele, oferind servicii de calitate, lucru care a contribuit la consolidarea imaginii sale de „go to application”.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version