Home Homepage Facebook funcţionează acum şi offline

Facebook funcţionează acum şi offline

0

Facebook îmbunătăţeşte constant aplicaţia de mobil pentru a aduce utilizatorilor cât mai multe funcţionalităţi şi pentru a-i ajuta pe cei care au conexiuni la internet mai lente.

Tocmai în acest sens, compania a lansat News Feed-ul îmbunătăţit, pentru o utilizare rapidă, chiar şi atunci când telefonul tău este offline.

Citeşte şi: Facebook închide Creative Labs, ramura sa experimentală

Aplicaţia va permite utilizatorilor să comenteze la postări chiar dacă dispozitivul nu este conectat la internet. Va salva comentariul şi îl va posta automat, imediat ce dispozitivul va fi conectat din nou la internet.

În loc să încarce numai conţinut nou atunci când conexiunea este lentă, News Feed va afişa postări încărcate în sesiunea anterioară. Facebook spune că va afişa numai postările care au fost încărcate, dar care nu au fost afişate în ecran, în loc să afişeze gif-ul pentru „încărcare”.

Facebook spune că testează şi alte moduri prin care să actualizeze News Feed-ul prin afişarea noilor postări de-a lungul zilei, atunci când eşti offline. În vreme ce utilizatorii care stau foarte mult pe Facebook vor primi actualizarea cu braţele deschise, acest lucru va afecta lăţimea de bandă şi va descărca bateria mai repede.

Citeşte şi: „Live pe Facebook” nu mai este doar pentru vedete

Compania a actualizat aplicaţia Facebook pentru Android în luna octombrie cu o funcţionalitate care detectează conexiunea lentă şi încarcă postări necitite din memoria dispozitivului. A mai lansat şi un format de reclamă de tip „diapozitiv” pentru a afişa reclame video acolo unde există conxiune 2G.

Această actualizare va fi livrată treptat utilizatorilor. Nu există un calendar şi nici o estimare atunci când toată lumea va beneficia de această nouă funcţionalitate. Mai mult, nu ştim dacă aceasta este exclusivă pentru dispozitivele Android.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version