Home Smart Smartphones Samsung Galaxy S7 Plus: Primele imagini video cu phabletul de 6 inchi

Samsung Galaxy S7 Plus: Primele imagini video cu phabletul de 6 inchi

0

Dacă zilele trecute am avut ocazia să vedem 3 imagini neoficiale cu ceea ce pare a fi Samsung Galaxy S7, de data aceasta avem parte de o randare CAD a Samsung Galaxy S7 Plus.

Umblă zvonul cum că va exista şi o variantă de 6 inchi a Galaxy S7, deşi nu au apărut până acum imagini care să demonstreze acest lucru şi nici sursele oficiale nu au declarat acest lucru.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7: Data de lansare, zvonuri, ştiri, specificaţii şi preţ

Astăzi, Steve Hemmerstoffer de la nowhereelse.fr a postat o nouă randare CAD pe feed-ul de pe Twitter @onLeaks. Imaginile, care au fost prezentate în colaborare cu uSwitch, au scopul de a arăta Galaxy S7 Plus în toată splendoarea lui.

Trebuie să precizăm pentru cititorii noştri că randarea CAD nu reprezintă confirmarea produsului final sau produsul final în sine. Cu alte cuvinte, până când Samsung însuşi nu va oferi informaţii, vom avea parte doar de zvonuri.

Video-ul prezintă un dispozitiv care măsoară 6 inchi şi seamănă foarte mult cu Samsung Galaxy S6. Nu avem de-a face cu display curbat ceea ce ne dă de înţeles că nu vorbim despre o variantă Edge. Noi zvonuri au sugerat că Samsung va crea o versiunea standard (mică) şi una Plus size de 6 inchi pentru Galaxy S7.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7: O analiză pertinentă a controversatului design

» USB 2-0 este o caracteristică proeminentă. SamMobile a citat o informaţie în exclusivitate mai devreme anul acesta care pretinde că S7 va avea USB-C, lucru ce sugerează că randarea este un fals.

» Modulul de cameră nu pare cu mult schimbat faţă de cel de pe S6.

» Observăm o schimbare proeminentă în ceea ce priveşte butonul de home.

Nu este exclus ca această randare CAD să fi fost creată folosind elementele de design de pe imaginile pe care le-am prezentat zilele trecute. uSwitch spune că @OnLeaks „a obţinut imaginile de la surse de încredere, iar acestea se bazează pe planuri detaliate, care sunt furnizate de producători înainte de lansarea unui telefon.”

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version