Home Homepage Samsung plănuieşte să reducă numărul de smartphone-uri livrate în 2016

Samsung plănuieşte să reducă numărul de smartphone-uri livrate în 2016

0

Se pare că, Samsung plănuieşte să reducă numărul de smartphone-uri ce urmează să fie livrate în 2016.

Retailerii locali din Coreea de Sud au primit un mesaj din partea companiei în decursul zilei de ieri prin care li s-a comunicat să se aştepte la o livrare a smartphone-urilor cu 12% mai mică anul viitor, comparativ cu anul ce tocmai a trecut.

Samsung nu a transmis niciun comunicat oficial prin care să fie dezvăluit motivul din spatele acestei decizii, dar unii consideră că totul se întâmplă din cauza creşterii saturaţiei pieţei la nivel mondial.

Citeşte şi: Tim Cook explică de ce produsele Apple nu sunt create în SUA

Smartphone-urile nu mai sunt în ultima perioadă considerate produse de lux, ci mai degrabă se încadrează la categoria lucrurilor esenţiale de care avem nevoie în viaţa de zi cu zi.

Samsung, care deţine 1/5 din cota de piaţă actuală, spune că va fabrica între 420 şi 430 de milioane de smartphone-uri în următoarele 12 luni. Gigantul pretinde că în 2016 se va concentra pe producerea de telefoane cu preţuri accesibile pentru naţiunile în dezvoltare.

În ciuda concentrării asupra smartphone-urilor mai puţin scumpe pe perioada anului următor, Samsung spune că plănuieşte în continuare să dezvăluie Galaxy S7 la începutul anului 2016.

Citeşte şi: Fallout 4 l-a lăsat fără soţie şi loc de muncă

Un reprezentant al companiei spune că deşi ajustează productivitatea şi concentraţia pe piaţă, vânzările în ceea ce priveşte Galaxy S7 rămân la nivel înalt, lucru ce ar „ajuta Samsung să îşi menţină cota de piaţă la nivel global şi anul viitor.”

Ce părere ai despre decizia pe care a luat-o Samsung cu privire la livrarea smartphone-urilor în 2016? Lasă-ne opinia ta la secţiunea de comentarii de mai jos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version