Home Homepage iPhone-ul tău primeşte o nouă funcţie mult aşteptată

iPhone-ul tău primeşte o nouă funcţie mult aşteptată

0

Următoarea versiune de iOS de la Apple, sistemul de operare pentru iPhone şi iPad, vine cu o funcţie nemaipomenită, care va face utilizarea dispozitivelor pe timp de noapte mult mai plăcută.

iOS 9.3, care este deja disponibil pentru dezvoltatori şi ar trebuie să fie disponibilă publicului larg în curând, vine cu Night Shift (schimb de noapte).

Când activezi funcţia Night Shift, culorile de pe ecranul dispozitivului se schimbă în funcţie de perioada zilei – devin mai calde pe măsură ce soarele apune şi se întunecă afară şi revin la normal atunci când soarele răsare dimineaţa.

Citeşte şi: Adio prezervativ! Dispozitivul care asigură contracepţia masculină

Acest lucru reduce din lumina albastră emisă de ecranul dispozitivului. Studiile au arătat că atunci când te expui la lumina albastră a display-urilor pe timp de noapte, creierul tău ar putea fi confuz şi astfel nu vei reuşi să adormi.

O aplicaţie populară numită f.lux, care este disponibilă pentru Mac, PC şi Linux, a redus din temperatura culorilor de pe desktopuri şi laptopuri mulţi ani la rând (f.lux a avut de fapt o versiune pentru iPhone, dar Apple a susţinut că aplicaţia nu respecta termenii companiei, motiv pentru care a interzis-o începând cu luna noiembrie a anului trecut).

Aşteptăm cu interes Night Shift pe iPhone, în mod special pentru că mulţi dintre noi utilizăm smartphone-urile înainte de a ne băgam la somn, fie pentru a seta alarma, pentru a citi un articol sau pentru a naviga pe social media.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version