Home Homepage Un Samsung Galaxy S7 cu un slot SD ar putea însemna mai...

Un Samsung Galaxy S7 cu un slot SD ar putea însemna mai mult decât extinderea memoriei

0

Linia de dispozitive mobile Samsung a tranzitat un an al schimbărilor, iar cea mai controversată decizie a gigantului din Coreea de Sud a fost să elimine slotul microSD de pe seria de dispozitive Galaxy S6.

La acea vreme, Samsung a insistat, spunând că majoritatea utilizatorilor nu folosesc slotul microSD şi cu siguranţă nu îi vor simţi lipsa. Totuşi, dacă este să luăm în considerare zvonul care circulă de câteva luni bune în mediul online, compania pare să dorească să reintroducă memoria detaşabilă, odată cu un flagship ce va fi lansat în 2016, Galaxy S7.

Cardul microSD: Adaptabil versus memorie detaşabilă

» la fiecare actualizare a sistemului de operare, dispozitivul mobil se încarcă cu o serie nouă de aplicaţii, care atunci când ocupă toată memoria internă, vor pătrunde şi pe cardul SD, fără să intervii manual
» cardurile SD sunt rapide, dar nu se compară cu viteza pe care o asigură memoria internă
» dat fiind faptul că Galaxy S7 va veni, aproape sigur, cu cel puţin 32 GB de memorie internă, îţi este mai bine dacă nu foloseşti un card SD şi îţi muţi manual documentele necesare.

Argumentul economic

Dacă Samsung include într-adevăr un slot microSD pe Galaxy S7, ar putea avea un impact real asupra vânzărilor de dispozitive mobile cu capacitate mai mare de memorie internă. Galaxy S6 a venit în versiuni de 32, 64 şi 128 GB memorie internă, deşi ulterior gigantul s-a rezumat doar la 32 şi 64 de GB pe S6 Edge Plus şi Note 5.

Dacă toate modelele Galaxy S7 vor include memoria detaşabilă, împreună cu posibilitatea de a o folosi pentru aproape orice, mulţumită memoriei adaptabile, consumatorii ar putea înclina să facă economie şi să nu opteze pentru memorie internă suplimentară.

Samsung ar prefera să îţi vândă un model mai scump cu 64 GB, decât să spere să cumperi un card SD Samsung pentru modelul tău mai ieftin de 32 GB.

Ce impact va avea cu adevărat adoptarea slotului de card microSD pe noul dispozitiv mobil high-end de la Samsung va depinde de numărul de persoane cărora chiar le pasă de această funcţie. În plus, dacă Samsung a decis să se întoarcă în 2016 la microSD, acest lucru înseamnă că memoria detaşabilă rămâne o caracteristică importantă pentru dispozitivele Android.

Cel mai probabil vor învăţa mai multe despre Galaxy S7 şi modificările hardware adoptate de Samsung la Mobile World Congress, eveniment ce va avea loc la Barcelona în luna februarie. Între timp, ce părerea ai de posibila întoarcere la microSD pe Galaxy S7?

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version