Home Homepage Allview lansează X3 Soul, o aparentă fragilitate ce ascunde o putere nebănuită

Allview lansează X3 Soul, o aparentă fragilitate ce ascunde o putere nebănuită

0

Allview lansează astăzi smartphone-ul X3 Soul, un terminal care excelează atât prin specificații cât și prin designul rafinat. X3 Soul deschide calea celei de-a treia generații de telefoane inteligente marca Allview.

X3 Soul este expresia eleganței care ascunde sub o aparentă fragilitate o putere nebănuită. Designul slim de doar 6,9mm înglobează elemente care fac posibilă rularea fluentă a 20 aplicații deschise simultan. Dacă adăugăm conectivitatea 4G și funcțiile camerei foto care rivalizează cu un aparat profesionist obținem imaginea de ansamblu a unui smartphone irezistibil, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Dispozitivul Dual SIM lansat astăzi este echipat cu procesor True Octa Core 64-bit, care alături de memoria RAM de 3GB asigură fluență în rularea sistemului de operare Android™ 5.1 Lollipop. Memoria Flash de 32GB poate fi extinsă prin utilizarea unui card microSD de până la 128GB, în regim Single SIM. X3 Soul oferă conectivitae 4G în standardele TDD și FDD pe ambele SIM-uri încorporate, alternativ.

Realizat din metal în proporție de 89%, X3 Soul este un telefon unibody mai subțire decât un creion. Display-ul de 5,5” HD AMOLED®, marcă înregistrată a societății SAMSUNG MOBILE DISPLAY CO., LTD, ofera o rezolutie de 1280x720px. Grosimea touchscreen-ului a fost semnificativ redusă grație tehnologiei OGS, iar Gorilla® Glass 3, marcă înregistrată Corning Incorporate, aduce un plus de rezistență la zgârieturi și șocuri mecanice. Marginile oblice ale telefonului și spatele ușor curbat asigură o bună priză în mâna utilizatorului, dincolo de efectul estetic remarcabil.

X3 Soul 2

Acumulatorul de 3150mAh asigură pâna la 900 de minute de convorbire și până la 210 ore în stand-by. În plus, prin administrarea inteligentă a consumului, autonomia smartphone-ului poate fi optimizată.

Caracteristicile camerei foto principale sunt menite să scoată la iveală imagini profesioniste. Camera de 13MP cu 5 lentile și PDAF focalizează în numai 0,1 secunde iar deschiderea diafragmei f/2.0 permite trecerea și captarea eficientă a unei lumini mai puternice către senzor, pentru fotografii mai luminoase.. Camera dispune de numeroase funcții ce pot fi adaptate ținând cont de condițiile de fotografiere sau de efectele urmărite: Mod Profesionist, Foto Oricând, Focalizare Manuală, Filtrare, HDR, Panoramic sau Nocturn.

Funcția Super Foto permite capturarea de imagini HD cu dimensiune de 5 ori mai mare decat maximul rezolutiei, ajungând astfel la 65MP, iar Super Zoom 4X evidențiază chiar și cele mai îndepărtate detalii.

Camera frontală de 5MP oferă selfie-uri spectaculoase ce pot fi retușate prin funcția de înfrumusețare a feței.

X3 Soul oferă siguranță chiar și atunci când telefonul ajunge în mâna copiilor. Accesul acestora poate fi limitat exclusiv la zona dedicată micilor pasionați de tehnlogie iar ieșirea din această secțiune se realizează numai pe bază de parolă.

Printr-un cod prestabilit poate fi accesată și galeria privată, locul unde fotografiile sunt păstrate departe de priviri indiscrete.

Prețul smartphone-ului X3 Soul este de 1.499 lei. Achiziția prin precomandă se poate realiza de astăzi, 26 ianuarie, iar livrările vor fi efectuate începând cu 15 februarie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version