Home Homepage Samsung Galaxy S7 Edge: Zvonul despre bateria de 3,600 mAh a fost...

Samsung Galaxy S7 Edge: Zvonul despre bateria de 3,600 mAh a fost confirmat

0

Seria S6 a îndreptat lucrurile pentru Samsung din multe puncte de vedere, dar în acelaşi timp au fost omişi câţiva paşi.

În primul rând, a fost exclus slotul pentru microSD, iar bateria nu mai este detaşabilă. În plus, dacă la Galaxy S5 aveam funcţia waterproof, S6 a îndepărtat-o, iar durata de viaţă a bateriei la o singură încărcare nu a fost extrem de impresionantă în comparaţie cu multe alte telefoane ale vremii.

Cu Galaxy S7, Samsung va păstra aceeaşi linie de design folosită anul trecut, dar va face o serie de îmbunătăţiri din alte puncte de vedere, „ascunse ochiului uman”.

Zvonurile ţintesc spre reimplementarea slotului microSD, despre care am vorbit în nenumărate rânduri, dispozitivele vor fi rezistente la apă şi fanii dispozitivelor se vor bucura de baterii mai mari. Marţi, mulţumită unor informaţii date publicităţii, am primit confirmarea că Galaxy S7 şi S7 Edge vor avea baterii mai mari.

Până acum, ştiam că Galaxy S7, de 5.1 inchi, va avea o baterie de 3,000 mAh, iar Samsung S7 Edge va veni cu o baterie de 3,600 mAh şi un display de 5.5 inchi. Acum, un document FCC confirmă dimensiunea de 3,600 mAh, dar încă nu ştim nimic sigur despre cea a Galaxy S7.

fcc-galaxy-s7-edge

Acestea fiind spune, nu este exclus ca informaţia legată de bateria de 3,000 mAh să fie reală, de vreme ce a fost confirmată cea despre 3,600 mAh. Întrebarea finală este: Galaxy S7 Edge va avea o baterie mai mare sau cerinţele hardware impun implementarea acesteia?

Tu ce părere ai? Eşti mulţumit de dimensiunea mai mare a Galaxy S7 sau ţi-ai fi dorit un dispozitiv cu diagonala de 5.1 inchi şi o baterie mai mică? Lasă-ne opinia ta la secţiunea de comentarii de mai jos!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version