Home Homepage Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge s-ar putea lansa la pachet cu...

Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge s-ar putea lansa la pachet cu încă un produs

0

În vreme ce toată lumea aşteaptă cu nerăbdare lansarea flagship-urilor Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge, Samsung pregăteşte o surpriză tuturor şi ar putea lansa o tabletă, la evenimentul de pe 21 februarie.

Cele mai noi teste de performanţă indică o finalizare a dispozitivului Galaxy Tab S3, acesta putând fi lansat cât de curând, potrivit unei informaţii publicată de TechRadar.

Dacă aceste informaţii sunt adevărate, şi vorbim într-adevăr despre Galaxy Tab S3, înseamnă că Samsung nu îşi concentrează neapărat eforturile pentru a concura cu gama de tablete iPad, de la Apple, în ceea ce priveşte performanţa.

Specificaţiile pe care le are Samsung Galaxy Tab S3 sunt unele modeste, cu o dimensiune de 9,7 inchi, rezoluţie de 2048×1536 pixeli, la fel ca tableta pe care Samsung a lansat-o anul trecut.

Galaxy Tab S3 va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 652. Nu există prea multe informaţii despre procesorul Snapdragon dar, potrivit benchmark-urilor, ar fi o îmbunătăţire comparativ cu procesorul Exynos, cu care este echipată tableta Galaxy Tab S2.

Samsung adoptă o altă strategie în comparaţie cu concureţii săi, care au produs tablete high-end, dotate cu procesoare performante. Tableta va avea 3GB RAM, o cameră principală de 8MP şi una frontală de 2MB, întocmai precum vechiul model de tabletă.

Este un pic neobişnuit pentru Samsung să se folosească de evenimentul de lansare al flagship-ului Galaxy S7 pentru a lansa un alt produs. Cu toate acestea, date fiind specificaţiile tabletei, este posibil să asistăm la o lansare dublă.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version