Home MWC Alcatel Alcatel intră pe piaţa high-end cu două noi telefoane

Alcatel intră pe piaţa high-end cu două noi telefoane

0

Mobile World Congress 2016: Alcatel a lansat două dispozitive flagship din gama Idol la MWC 2016, deşi evenimentul de tehnologie mobilă este programat să înceapă de luni, 22 februarie.

Cu toate că, aceste dispozitive nu vor pune în dificultate alţi producători precum LG sau Samsung, smartphone-urile dispun de un lucru care poate atrage atenţia mai multor utilizatori.

Atenţia nu este atrasă de dispozitivele propriu-zise, ci mai degrabă de  „cutia” în care acestea vin ambalate. Mai exact, ambalajul dispozitivelor Idol 4 şi Idol 4S se transformă într-o cască de realitate virtuală, similar cu dispozitivul Google Cardboard.

Smartphone-urile vin cu OneTouch VR Hub preinstalat, care oferă destul de mult conţinut pentru realitatea virtuală, gata pentru descărcare. Din păcate, nu există detalii despre diversitate, calitate sau preţul aplicaţiilor. Smartphone-urile high-end lansate de Alcatel la Mobile World Congress 2016 au un design elegant din sticlă şi metal, care ne duce uşor cu gândul la Samsung Galaxy S6.

Mobile World Congress 2016: Alcatel vrea să impresioneze cu Boom Key

Ambele flagship-uri sunt echipate cu „Boom Key„, un buton despre care Alcatel spune că îmbunătăţeşte totul, de la interfaţa utilizatorului şi sunet, până la cameră şi experienţa de jocuri.

Utilizarea butonului declanşează şi funcţii precum fotografierea în rafală, fără a mai fi nevoie de deblocarea telefonului, cât şi mărirea basului, al volumului şi clarităţii sunetului, pe perioada utilizării smartphone-ului pentru a asculta muzică.

Mobile World Congress 2016: Idol 4 are un display full HD LCD de 5,2 inchi, o cameră principală de 13 megapixeli camera principală, 8 MP cea frontală, 16 GB memorie internă, 3 GB de RAM, iar bateria are o capacitate de 2610 mAh. De asemenea, dispozitivul vine cu expansiune microSD şi rulează Android 6.0 Marshmallow. În plus, acesta vine cu un procesor Snapdragon 617 CPU de la Qualcomm.

Mobile World Congress 2016: Idol 4S are un display Quad HD AMOLED de 5.5 inchi, proceson Snapdragon 652 de la Qualcomm, 3 GB de RAM, o baterie de 3,000 mAh, 32 GB de memorie internă şi expansiune microSD. Camera principală are 16 MP, iar cea frontală 8 MP. Dispozitivul rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Idol 4 va costa, potrivit zvonurilor, aproximativ 280 de euro, în vreme ce Idol 4S ar putea veni la un preţ de aproximativ 450 de euro. Idol 4 se va lansa în 50 de ţări în primele 3 luni, începând cu luna aprilie 2016, iar noi aşteptăm cu interes să testăm performanţele dispozitivului.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version