Home Homepage Mark Zuckerberg se pregăteşte pentru MWC 2016 într-un mod inedit

Mark Zuckerberg se pregăteşte pentru MWC 2016 într-un mod inedit

0

„Bună dimineaţa, Barcelona!”, îşi începe fondatorul Facebook mesajul către fanii săi de pe reţeaua de socializare. „Ne-am început vizita cu o alergare prin oraş, de La Sagrada Familia până la Castillo de Montjuïc.

Cea mai bună modalitate să vezi oraşul înainte să te întâlneşti cu partenerii în călătoria noastră pentru conectarea lumii.”

Proaspăt tătic al unei fetiţe minunate pe nume Max, Mark Zuckerberg, se află zilele acestea în Barcelona, Spania, pentru a lua parte la cel mai mare eveniment de tehnologie mobilă, Mobile World Congress 2016.

Un fan al lui Zuckerberg a ţinut să îi atragă atenţia acestuia că aplicaţia Facebook are un bug şi arată că imaginile şi mesajul sunt publicate din Filipine, nu din Barcelona: „Hey, Mark! Aplicaţia ta Facebook are un bug şi nu eşti în Barcelona, ci în Filipine! Ar trebui să verifici împreună cu echipa ta!”

2

Ediţia MWC din 2015, la care au luat parte 93.000 de vizitatori şi 2.000 de expozanţi din întreaga lume, a generat un impact asupra economiei din Spania de 436 de milioane de euro.

Potrivit Agenţiei Edición España (EFE), se pare că fondatorul Facebook, Mark Zukerberg, va fi, pentru al 3-lea an la rând, una dintre vedetele congresului ce va avea loc la Barcelona anul acesta în perioada 22 – 25 ianuarie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version