Home Homepage eMAG a anunţat preţurile pentru Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

eMAG a anunţat preţurile pentru Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

0

eMAG se alătură retailerilor care pun la dispoziţia utilizatorilor Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, iar aşa cum vei vedea şi în rândurile ce urmează, dispozitivele sunt disponibile în 2 variante de culori fiecare.

eMAG Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge: Mai exact, telefonul mobil Samsung GALAXY S7 Edge de 32 GB, Gold este disponibil la precomandă la preţul de 3,699.99 lei, transportul este GRATUIT, iar dispozitivul de realitate virtuală este, de asemenea, INCLUS.

TOTUL DESPRE Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

eMAG Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge: Telefonul mobil Samsun GALAXY S7, 32 GB, Black este disponibil de asemenea cu transport GRATUIT şi Gear VR INCLUS, la preţul de 3,299.99 lei. Garanţia inclusă pentru ambele produse este de 2 ani de zile, cu posibilitate de extindere cu până la 2 ani ( 1 an pentru 299,99 lei şi 2 ani pentru 389,99 lei).

eMAG Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge: Aşa cum am precizat mai sus, eMAG oferă dispozitiveleîn 2 variante de culori, Black şi Gold. Mai mult decât atât, dacă nu îţi permiţi să achiziţionezi unul dintre produse cu banii jos, pe website-ul retailerului există un buton care îţi permite să cumperi unul dintre flagship-uri în rate, de la 88,27 lei/lună.

TOTUL DESPRE Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

Oferta Orange pentru Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge o puteţi vedea aici, cu mici diferenţe de preţ ce pot fi sesizate.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version