Home MWC 10 lucruri pe care Samsung Galaxy S7 le poate face, dar iPhone...

10 lucruri pe care Samsung Galaxy S7 le poate face, dar iPhone nu poate

0

Samsung a anunţat oficial flagship-urile Galaxy S7 şi S7 Edge duminică, evenimentul MWC 2016 care are loc în Barcelona.

Acum, întrebarea este: de ce să învesteşti banii într-un Galaxy S7 şi nu într-un iPhone? Răspunsul: 10 lucruri pe care Samsung Galaxy S7 le poate face, dar iPhone nu poate.

» Samsung Galaxy S7 este rezistent la apă

Desigur, Apple a mai adus îmbunătăţiri pe acest plan în cazul iPhone 6s, dar nu este suficient pentru a spune că poţi introduce iPhone-ul într-un recipient cu apă, iar la final acesta să mai poată să funcţioneze. Samsung, pe de altă parte, a realizat un flagship rezistent la apă mai adâncă de un metru pentru aproximativ 30 de minute.

Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge: Preţ şi disponibilitate

» Se încarcă rapid

Galaxy S7 are funcţia de încărcare rapidă via microUSB. Nu ştim exact cât de rapid se va încărca dispozitivul până când nu îl vom testa, dar dacă reuşeşte să se încarce cu o idee mai repede decât durata de 2 ore de încărcare necesară Galaxy S6, putem spune că suntem mulţumiţi. Pentru a face o comparaţie, iPhone 6s Plus, necesită până la 3 ore de alimentare pentru o încărcare completă. Principalul beneficiu al încărcării rapide este că îţi poate permite să foloseşti pentru mai mult timp dispozitivul, mai ales atunci când poţi încărca bateria până la 60% în doar 30 de minute.

» Poate fi încărcat prin wireless

De fapt, se poate încărca prin wireless rapid. Samsung spune că încărcare wireless se realizează chiar mai rapid decât încărcarea tradiţională, prin fir. Acest tip de încărcare îţi permite să aşezi smartphone-ul lângă un dispozitiv de încărcare, fără să îţi mai faci griji dacă ai conectat firul sau nu. De asemenea, este o modalitate foarte bună să te asiguri că ai în permanenţă baterie la telefon.

» Camera Galaxy S7 îşi face auto-focus mai repede decât iPhone 6s

Pentru asta, imaginea de mai jos vorbeşte de la sine.

via GIPHY

» Galaxy S7 oferă poze mai bune în condiţii de lumină scăzută

Aici vorbim despre partea cea mai frumoasă a dispozitivului, îndeosebi pentru pasionaţii de folografii, pentru fotografii amatori sau pur şi simplu pentru persoanele cărora le place să imortalizeze orice moment din viaţa lor. Aici găseşti totul despre camera Galaxy S7.

» Galaxy S7 oferă mai mult spaţiu de memorie cu expansiune microSD

Anul trecut, Samsung a renunţat la microSD în cazul Galaxy S6, lucru care a întristat o mare parte dintre utilizatori. În 2016, compania a reintrodus slotul de card pe Galaxy S7 şi acum ai posibilitatea să adaugi până la 200 GB de memorie.

» Galaxy S7 are o baterie mai mare de decât orice iPhone

Galaxy S7 standard are baterie de 3,000 mAh, iar S7 Edge are 3,600 mAh. În comparaţie, iPhone 6s are 1,715 mAh şi 6s Plus are 2,750 mAh. Nu am testat încă bateria smartphone-urilor Galaxy S7, dar ştim ce poate oferi S6 Edge Plus, iar toate informaţiile le poţi afla chiar de aici.

» Samsung Pay funcţionează cu cititoare de carduri normale

Samsung Pay funcţionează cu aproape orice fel de cititor de card, chiar şi cu unele foarte vechi. Între timp, Apple Pay de la iPhone funcţionează doar cu terminalele noi.

» Galaxy S7 şi S7 Edge au funcţia „Always On Display”

Ai posibilitatea să fii în permanenţă cu ochii pe informaţiile esenţiale de pe telefonul tău mobil: dată, oră, notificări, mesaje sau apeluri, fără ca nici măcar să mai fii nevoit să atingi smartphone-ul. Pe iPhone, trebuie să porneşti de fiecare dată display-ul pentru a vedea toate astea.

» Galaxy S7 Edge are widget-uri pe marginile curbate ale display-ului

Poţi accesa aplicaţiile preferate, contactele, ştirile şi chiar poţi crea scurtături precum crearea unui mesaj text chiar de pe marginea ecranului curbat al Galaxy S7 Edge.

Aşteptăm cu nerăbdare ca Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge să se lanseze oficial în România, pentru a le testa şi pentru a vă împărtăşi cele mai importante aspecte legate de acestea. Produsele se lansează oficial în România pe 11 martie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version