Home Homepage Camera duală de pe Huawei P9 este prezentată într-o nouă serie de...

Camera duală de pe Huawei P9 este prezentată într-o nouă serie de imagini

0

Huawei P9 a apărut în ultimele săptămâni într-o serie de imagini oferite publicităţii de surse neoficiale, iar astăzi avem ocazia să privim noi imagini care prezintă camera duală a dispozitivului.

Pozele cu Huawei P9 vin de la nimeni altul decât Evan Blass de la Venture Beat, ne permit să privim mai îndeaproape flagship-ul cu cameră principală duală pe care compania îl va lansa în 2016, ca de altfel şi partea din faţă a dispozitivului.

Potrivit sursei citate de Blass, care a avut ocazia să pună mâna pe dispozitiv, P9 se aşteaptă să fie lansat în prima jumătate a anului 2016. Smartphone-ul high-end va avea un display Full HD de 5.2 inchi, vine cu procesor Kirin 950, Mali-T880 GPU, 3 GB de RAM şi 32 GB memorie internă.

Este menţionată, de asemenea, informaţia potrivit căreia vor exista 2 variante ale dispozitivului, de 64, respectiv 128 GB, deşi sursa sugerează că nu există nicio informare viabilă cu privire la această posibilitate.

h1

Huawei P9 va avea o baterie de 3900 mAh, care poate fi comparată cu cea a altor dispozitive flagship de aceeaşi dimensiune. Mai mult decât atât, Huawei P9 se presupune că va veni cu port USB Tip-C, un senzor de amprentă pe spate şi sistem de operare Android 6.0.1 Marshmallow.

În ceea ce priveşte camera, informaţiile ne arată că smartphone-ul va veni cu o pereche de senzori de 12 MP şi lentile create de Leica. Cel puţin pentru moment, nu există informaţii cu privire la preţ şi disponibilitate, dar zvonurile arată că dispozitivul va fi lansat undeva în trimestrul al 2-lea al acestui an.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version