Home Homepage Samsung lansează S Service, un nou serviciu de asistenţă tehnică online

Samsung lansează S Service, un nou serviciu de asistenţă tehnică online

0

Indiferent cât de bună este tehnologia modernă, la un moment dat cu toţii avem probleme cu dispozitivele mobile personale, întâmpinăm erori sau probleme majore care fac ca gadgeturile să fie de nefolosit.

Uneori, soluţiile pot apărea destul de greu, dar Samsung urmăreşte să dea o mână de ajutor clienţilor săi cu nou serviciu de asistenţă tehnică S Service, care oferă suport tehnic online chiar de la laptopul sau computerul personal.

Serviciul se bazează pe comunicarea prin sistem chat, care te pune în contact direct cu un agent „expert” de la Samsung, căruia poţi să îi comunici direct problema întâmpinată, şi care va încerca să îţi ofere în cel mai scurt timp cele mai bune soluţii.

Aplicaţia funcţionează pe dispozitive care rulează un sistem de operare de la Windows 8 în sus. Ironic este faptul că software-ul nu se va instala corespunzător pe computerele care rulează Windows 10 şi nu există niciun link care să îţi poată rezolva această problemă.

O dată instalată aplicaţia, clienţii pot comunica problema şi numele de utilizator, după care vor primi un timp de rezolvare din partea persoanei de la celălalt capăt al chat-ului.

S Service este disponibil în limba engleză în timpul săptămânii, în America, între 9:00 dimineaţa – 11:59 seara, de luni până vineri. Astfel, clienţii pot contacta Samsung cu privire la aproape orice problemă întâmpinată pe parcursul zilei.

Dacă ai nevoie de ajutor, îţi poţi instala aplicaţia S Service prin Samsung Update sau poţi lua documentul direct de pe g-sis.co.kr.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version