Home Homepage Aplicaţia Facebook Messenger pentru Windows 10 s-ar putea lansa în curând

Aplicaţia Facebook Messenger pentru Windows 10 s-ar putea lansa în curând

0

Se zvoneşte că, o aplicaţie Facebook Messenger pentru Windows 10 este pe punctul de a fi lansată.

Joi, versiune beta a aplicaţiei a apărut în Windows App Store de la Microsoft. Aplicaţii Windows universală funcţionează pe computerul personal şi tablete care rulează cel mai nou sistem de operare Microsoft. Nu funcţionează pentru dispozitivele mobile Windows 10 (încă).

Funcţiile aplicaţiei şi designul sunt aproape la fel cu experienţa pe care o ai prin intermediul browser-ului de pe Messenger.com. Totuşi, ca aplicaţie nativă, are suport pentru live şi notificări.

WindowsBlogItalia, un blog italian despre Windows, are un preview video destul de lung în care poate fi vizionată aplicaţia în acţiune. Aplicaţia beta este deocamdată disponibilă pentru un număr limitat de utilizatori. Facebook a declarat pentru Ventura Beat că: „Testăm Messenger pentru Windows 10 la un procent mic de persoane în doar câteva ţări” şi că „nu avem nicio altă informaţie detaliată de adăugat la acest moment”.

Facebook a mai anunţat, de asemenea, că testează o aplicaţie Messenger pentru Mac. La fel ca aplicaţia Windows 10, este neclar când va lansa Facebook aplicaţiile. Este posibil ca reţeaua socială că le anunţe la conferinţa dezvoltatorilor F8 care va avea loc în luna aprilie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version