Home Homepage HTC 10 vine cu o schimbare de design pe partea din spate,...

HTC 10 vine cu o schimbare de design pe partea din spate, faţa rămâne aceeaşi

0

Următorul smartphone high-end de la HTC se pare că nu mai vrea să stea ascuns de ochii publicului. În ultimele săptămâni am văzut totul, de la detalii despre cameră, până la designul telefonului.

Imaginile de astăzi vin de la utilizatorul Twitter @tanalibera. Din fericire, pozele pe care le poţi vedea mai sus sunt relativ clare şi se potrivesc cu imaginile şi randările pe care le-am văzut până acum cu HTC 10.

HTC va lansat HTC 10, nu HTC M10 sau HTC One M10

După cum se poate observa în imaginea cu spatele dispozitvului, se pare că HTC a luat modulul de cameră de la One M7 şi l-a implementat pe spatele HTC 10. Flash-ul pe care îl vom vedea pe următorul smartphone high-end de la HTC este semnificativ mai mare şi este poziţionat chiar în dreapta senzorului de cameră.

Potrivit zvonurilor anterioare, dispozitivul va avea cameră principală de 12 MP cu laser autofocus, iar în ceea ce priveşte designul, HTC se pare că nu vrea să se abată foarte mult de la linia flagship-urilor One. Totuşi, se pare că HTC 10 va avea o schimbare care se extinde pe toată suprafaţa din spate a dispozitivului.

Smartphone-ul HTC 10 nu prezintă un senzor de amprentă pe spate, aşa cum am fi aşteptat, dar rămâne de văzut dacă acesta va fi integrat în butonul de home pe care compania l-a implementat pe partea din faţă a dispozitivului.

Trecând la partea din faţă a dispozitivului, nu am văzut nimic suprinzător până acum. Display-ul se presupune că va avea o diagonală de 5.2 inchi, cu senzorul de cameră frontală în partea din dreapta-sus, imediat lângă difuzor.

Noi imagini cu HTC 10 au fost date publicităţii

În partea de jos, regăsim un buton fizic de home şi butoanele integrate în display pentru aplicaţii şi navigare înainte şi înapoi. Aşadar, ce părerea ai despre HTC 10, #powerof10, de vreme ce avem la dispoziţie aceste imagini clare cu display-ul şi partea din faţă?

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version