Home Divertisment Aplicaţii Chrome 50 promite notificări mai fiabile şi încărcare mai rapidă a paginilor

Chrome 50 promite notificări mai fiabile şi încărcare mai rapidă a paginilor

0

Chrome 50 tocmai a fost lansat pentru Linux, Windows şi Mac. În afară de repararea bug-urilor normal şi îmbunătăţirile în ceea ce priveşte performanţa, Chrome 50 promite să livreze notificări mult mai sigure şi timpi de încărcare ale paginilor mult mai rapizi.

Push API în Chrome 50 foloseşte un nou model de notificări numit Push Notifications Payload, care practic trimite conţinut de notificări exact cu mesajul, însemnând timp de livrare mai rapid şi mai puţine erori sau notificări lipsă.

Chrome 50 poate, de asemenea, să detecteze notificări care au fost respinse sau tratate cu un anumit dispozitiv şi sincronizează acea acţiune cu alte dispozitive, astfel nicio notifiare nu va lipsi fie că foloseşti o tabletă sau un smartphone.

Chrome 50 permite, de asemenea, dezvoltatorilor să creeze butoane cu iconiţe personalizate timpi pentru notificări. Utilizatori vor putea să îşi seteze setările de notificări preferate, cu sunet de alertă, vibraţie sau fără sunet, dacă doresc să primească informaţiile pe silent.

Chrome-browser-teaser-2-840x472

Acum, textul poate să se încarce aproape instant, iar imaginile de fundal vor apărea mai târziu. În plus, Chrome 50 adaugă un buton de pauză pentru descărcări, ca de altfel şi un buton pentru anulare. Update-ul Chrome pentru Android şi Chrome OS va fi disponibil în curând.

Care este alegerea ta de browser? Foloseşti acelaşi browser şi pentru desktop şi pentru mobile?

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version