Home Homepage LIVE pe FACEBOOK este disponibil ACUM şi pentru GRUPURI şi EVENIMENTE

LIVE pe FACEBOOK este disponibil ACUM şi pentru GRUPURI şi EVENIMENTE

0

Cu FACEBOOK LIVE poţi folosi de acum telefonul pentru a împărtăşi un moment instant cu persoanele de care îţi pasă cel mai mult. Asta înseamnă prieteni, familie sau fanii care sunt mereu alături de tine şi pot să îţi răspundă la comentarii şi le poţi vedea reacţiile.

LIVE pe FACEBOOK. De la lansarea funcţiei LIVE pe Facebook pentru persoanele publice prin intermediul aplicaţiei Mentions şi mai recent pentru toate persoanele din Stalele Unite ale Americii care folosesc aplicaţia pentru iOS şi Android, am fost surprinşi şi încântaţi de modul în care oamenii utilizează video-urile live pentru a se conecta şi pentru a interacţiona cu toate persoanele din lume.

Oamenii le permit prietenilor lor să le descopere hobby-urile. Părinţii folosesc aplicaţia LIVE pentru a împărtăşi momente din viaţa copiilor lor cu alte familii de pe Facebook, atleţii ajung mai aproape de fani, fiecare chef aduce în bucutăria sa mai mulţi ucenici înm acelaşi timp, iar muzicienii pot transmite LIVE pe FACEBOOK concerte pentru prietenii lor. Multe persoane din întreaga lum folosesc FACEBOOK LIVE în diferite moduri pentru a vorbi şi pentru a interacţiona cu persoanele care contează cel mai mult pentru ei.

FACEBOOK a introdus recent funcţia LIVE pentru GRUPURI şi EVENIMENTE

E un lucru special să transmiţi LIVE pe FACEBOOK anumite informaţii pentru persoanele la care ţii. La începutul acestei luni, orice iniţiator al unui GRUP sau EVENIMENT pe Facebook are posibilitatea să fie LIVE în grupurile de Facebook şi evenimentele Facebook.

LIVE în GRUPURI îţi permite să transmiţi LIVE doar persoanelor din grupul respectiv, indiferent că este vorba despre familia ta, prieteni sau colegi de muncă.

LIVE în EVENIMENTE înseamnă că poţi transmite live de la o petrecere unde se sărbătoreşte o zi de naştere, pentru a-i ajuta pe cei care nu pot ajunge la eveniment, să se distreze împreună cu tine. Poţi folosi, de asemenea, EVENIMENTELE pentru a programa o sesiune Q&A.

7 trucuri prin care să transmiţi cu succes LIVE pe FACEBOOK

» Spune-le prietenilor cu cel puţin câteva ore înainte că plănuieşti să transmiţi LIVE pe FACEBOOK
» Transmite LIVE pe FACEBOOK doar atunci când ai o conexiune puternică la Internet
» Redactează o descriere captivantă înainte să începi transmisiunea LIVE pe FACEBOOK
» Roagă-i pe cei care te urmăresc să îţi dea Fallow pentru a primi notificări ori de câte ori transmiţi LIVE pe FACEBOOK
» Spune-le prietenilor pe nume atunci când le răspunzi la întrebări şi comentarii în timpul transmisiunii LIVE pe FACEBOOK
» Transmite LIVE pe FACEBOOK pentru perioade mai lungi de timp pentru a ajunge la cât mai multe persoane filmarea ta
» Fii creativ şi transmite LIVE pe FACEBOOK din ce în ce mai des

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version