Home Homepage Facebook testează o funcţie care îţi permite să găseşti mai multe Grupuri

Facebook testează o funcţie care îţi permite să găseşti mai multe Grupuri

0

Fie că eşti în căutare de sfaturi şi trucuri pentru părinţi sau cauţi informaţii despre cele mai bune restaurante din cartier, Grupurile Facebook sunt utile pentru găsirea comunităţilor virtuale cu privire la diverse teme.

Acum, Facebook testează o funcţie dedicată, „Discover”, în secţiunea de Grupuri, astfel încât să îţi fie mult mai uşor să te alături conversaţiilor.

Un nou tab îţi va permite să cauţi Grupuri Facebook publice sau private în funcţie de categorie, inclusiv Grupuri în care pritenii tăi sunt deja intraţi sau Grupuri locale. Poţi vedea cum se învârt lucrurile în jurul tău şi în oraşul tău.

Potrivit celor de la Mashable, funcţia Discover este uşor de utilizat şi foarte intuitivă. Desigur, este o surpriză faptul că a durat atât de mult luarea deciziei de implementare a unei astfel de funcţii.

Discover oferă 25 de categorii diferite precum: parinţi, sport, mâncare, buy & sell, networking, animale şi animale de companie, hobby şi timp liber, suport şi confort, ca de altfel şi travel. Fiecare temă a paginii îţi sugerează principalele Grupuri în funcţie de popularitate şi persoanele apropiate ţie care sunt deja membrii ai grupurilor.

Înainte, trebuia să tastezi cuvinte cheie în bara de căutări pentru a găsi Grupuri legate de o anumită temă sau să aştepţi până când eşti invitată să faci parte din grup de către un prieten de pe Facebook.

Ultimele analize au arătat că aproximativ 1 miliard de persoane utilizează Grupuri lunar.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version