Home Homepage Motorola sub brandul Lenovo a lansat smartphone-urile Moto G4 şi Moto G4...

Motorola sub brandul Lenovo a lansat smartphone-urile Moto G4 şi Moto G4 Plus

0

Lenovo a prezentat astăzi smartphone-urile Moto G şi Moto G Plus în cadrul unui eveniment organizat în India. Ambele dispozitive au ecran de 5,5 inch cu rezoluție 1080p, procesor Snapdragon 617, chipset video Adreno 405, baterie de 3000 mAh și rulează Android 6.0.1 Marshmallow.

Diferenţele între cele 2 dispozitive nu sunt la nivel de dimensiune a display-ului, deşi numele ar putea sugera acest lucru, mai ales dacă este să luăm în calcul celelalte serii de smartphone-uri lansate de alţi producători de dispozitive mobile, ci ţin de specificaţiile tehnice.

Moto G4 Plus este dotat cu cititor de amprentă, în vreme ce Moto G4 nu prezintă această funcţie. Mai exact, acesta este amplasat pe butonul de sub ecran.

A două diferenţă dintre cele două telefoane vizează camera foto. Moto G are o cameră de 13 MP, în vreme ce Moto G4 Plus vine cu o cameră foto de 16 MP cu un un sistem de focus bazat pe laser și detecție de fază. Ambele folosesc aceeași cameră foto secundară, de 5 MP, cu deschidere mare, numai bună pentru selfie-uri.

Moto G4 va include 2GB RAM și o capacitate de stocare de 16GB. Versiunea Plus, însă, va fi disponibilă în două versiuni cu configurații diferite. Astfel, una dintre acestea va avea 2GB RAM și 16GB memorie internă, iar cealaltă va avea 3GB RAM și 32GB pentru stocarea datelor personale. Ambele dispozitive vin cu funcţia de expansiune microSD.

Moto G4 şi Moto G4 Plus de la Lenovo vor ajunge şi în Europa undeva în decursul lunii iunie, în cadrul unui eveniment ce va fi organizat în Marea Britanie. Lenovo a anunțat deocamdată doar prețurile pentru Marea Britanie: Moto G4 va costa 169 lire sterline (aproximativ 1.000 de lei), iar Moto G4 Plus va fi disponibil pentru 199 lire sterline (1.140 de lei).

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version