Home Divertisment Gaming Vânzările PLAYSTATION®4 depăşesc 40 de milioane de unităţi

Vânzările PLAYSTATION®4 depăşesc 40 de milioane de unităţi

0

Sony Interactive Entertainment (SIE) a anunțat că a vândut 40 de milioane de unități PlayStation®4 (PS4™) până în 22 mai 2016, demonstrând în continuare că este cea mai vândută consolă de la PlayStation® de până acum.

De asemenea, vânzările de software PS4 dezvoltat de terți și editori precum și de SIE Worldwide Studios (SIE WWS) se mențin la un nivel puternic, cu mai mult de 270,9 milioane de exemplare vândute până pe 22 mai 2016, atât în magazine cât și în format digital, pe PlayStation®Store.

“Suntem recunoscători pentru sprijinul enorm din partea fanilor și partenerilor noștri din întreaga lume, care ne-au ajutat să atingem acest prag important într-un timp atât de scurt,” a declarat Andrew House, președinte și CEO Sony Interactive Entertainment. “Ne vom strădui să oferim o experiență de gaming și mai bună pentru clienții noștri prin extinderea platformei PS4 până la sfârșitul anului fiscal, cu  o serie de unică de jocuri, alături de noul sistem de realitate virtuală, PlayStation VR și noile caracteristici și servicii inovatoare de rețea.”

În privința jocurilor, mult-așteptatul titlu Uncharted 4: A Thief’s End (SIE WWS), a fost lansat pe data de 10 mai și a înregistrat vânzări record la nivel mondial de peste 2,7 milioane de unități în doar o săptămână. Portofoliul PS4 va continua să se extindă cu colecția de jocuri, care include Final Fantasy XV (Square Enix), Mass Efect Andromeda (Electronic Arts), Tekken 7 (Bandai Namco), Gran Turismo SPORT, Horizon Zero Dawn și The Last Guardian (SIE WWS). De asemenea, comunitatea de dezvoltatori independenți va continua să ofere o varietate de jocuri inovatoare pentru PS4, printre care se numără  Boundless (Wonderstruck), Hellblade (Ninja Theory) și Pyre (Supergiant Games).

Sony Interactive Entertainment (SIE) va continua să extindă universul PS4, pentru a oferi noi experiențe de divertisment, care sunt posibile doar pe PlayStation.

Sistemul PS4 este disponibil în prezent în 124 de țări din întreaga lume.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version