Home Divertisment Gaming PayPal refuză returnarea sumei de 50.000 de dolari unui utilizator

PayPal refuză returnarea sumei de 50.000 de dolari unui utilizator

0

Nu sunt puţini acei utilizatori care fac streaming pe Twitch şi care au parte de donaţii substanţiale din partea unor spectatori înstăriţi.

Dar cum credeţi că va reacţiona un streamer dacă cineva ar dona suma „modică” de 11.500 de dolari, după ce a urmărit un banal meci de Hearthstone?

Dacă sunteţi curioşi, o astfel de experienţă a avut-o „LegendaryLea„, un cunoscut streamer Twitch, în timpul unei transmisiuni. Donaţia a avut ca efect sistarea oricărui joc în derulare, Lea începând să danseze de fericire în faţa camerei de filmat.

Euforia a fost declanşată în momentul în care utilizatorul „iNexus_Ninja” a realizat o donaţie în valoare de 250 de dolari, urmate de alte donaţii care au totalizat 11.500 de dolari.

iNexus_Ninja a mers şi mai departe şi a donat şi altor streameri sume mari de bani. Între streamerii „norocoşi” se numără NoSleepTV, Sodapoppin şi Dizzykitten, numărul total al donaţiilor atingând 50.000 de dolari.

Misterul „bunului samaritean” a fost elucidat într-un final, dovedindu-se că utilizatorul iNexus_Ninja nu era un spectator generos, ci un glumeţ, pus pe şotii.

Schema prin care utilizatorul dorea să fenteze sistemul consta în lansarea mai multor donaţii, urmând ca, în termen de 30 de zile de la efectuarea acestor donaţii, utilizatorul să anuleze tranzacţiile PayPal.

Din fericire, s-a dovedit că există dreptate în lumea asta, iar PayPal a refuzat anularea tranzacţiilor efectuate de utilizatorul iNexus_Ninja, un baiat de 18 ani din Australia, cu numele real Anthony Archer.

Archer a folosit cardul de credit al părinţilor săi pentru a efectua donaţiile. Compania PayPal a descoperit intenţiile utilizatorului şi i-a atras atenţia asupra termenilor de utilizare a serviciilor sale, motivând de ce nu poate anula tranzacţiile realizate.

În acest fel, Archer a aflat pe propria piele că în momentul în acre faci o donaţie, nu te mai poţi răzgândi, donaţiile făcând ăarte din rogramul PayPal de protejare al cumpărătorului.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version