Home Homepage Aşa arată Samsung Galaxy Note 7: Black Onyx, Silver Titanium şi Blue...

Aşa arată Samsung Galaxy Note 7: Black Onyx, Silver Titanium şi Blue Coral

0

LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Samsung Galaxy Note 7 a reuşit să genereze o doză neaşteptată de atenţie din parte utilizatorilor, poate mai mult decât orice alt Note lansat până acum. Ştim până acum că Galaxy Note 7 se va lansa în data de 2 august, adică în mai puţin de o lună de zile.

Se spune că Samsung va trece peste numărul 6 şi va numi produsul Note 7 pentru a se sincroniza cu Galaxy S7/S7 Edge. În plus, zvonurile indică faptul că va fi produsă numai versiunea Edge, a fost confirmat oficial scanner-ul pentru iris, ceea ce îl va face să fie primul telefon din lume care are această funcţie, şi va exista se pare versiunea de culoare Blue Coral.

LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Nu în ultimul rând, acesta ar putea fi primul telefon de la Samsung cu USB Type-C şi 6 GB de RAM. Imaginea de mai jos cu cele 3 versiuni de culori, Black Onyx, Silver Titanium şi Blue Coral, pentru Note 7 vine de la Evan Blass, reprezentantul publicaţiei Venture Beat, care ne-a obişnuit până acum cu informaţiile despre produse care urmează să fie lansate.

Bineînţeles, să nu uităm faptul că Galaxy Note 7 va avea în continuare S-Pen, despre care pentru moment nu am aflat prea multe detalii şi despre care nu ştim dacă va funcţiona la fel ca cel de pe Note 5. Să ne aducem aminte că, Note 5 a prezentat mici probleme în ceea ce priveşte stylus-ul, pentru că mulţi utilizatori nu îl introduceau corespunzător.

Galaxy-Note-7-press-renders-840x1091

LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Totuşi, versiunea de smartphone din fotografia lui Blass nu coincide cu imaginea prezentată în exclusivitate de Android Authority şi OnLeaks, dar nici cu display-ul listat pe un magazin online de accesorii. Rămâne de văzut cum va arăta în cele din urmă Note 7, dar cert este că de acum înainte ne putem contura o imagine cu privire la phabletul anului.

LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Primele imagini cu display-ul Samsung Galaxy Note 7. Cât de diferit este de Galaxy S7 Edge

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version