Home Divertisment Aplicaţii Cum recuperezi mesajele şterse de pe telefonul Android

Cum recuperezi mesajele şterse de pe telefonul Android

0
Cum recuperezi mesajele şterse

Ai şters accidental toate mesajele SMS din telefon? Sau ai şters pur şi simplu unul singur, dar care era extrem de important şi de care ai nevoie. Trebuie să acţionezi rapid. Cum recuperezi mesajele şterse de pe telefonul Android afli din rândurile ce urmează.

Mesajele pierdute sunt recuperabile. Dar doar până când porţiunea de memorie în care au fost salvate este supraîncărcată de un update al aplicaţiei, fişiere descărcate sau lucruri asemănătoare. Aşadar, pune mâna pe telefon şi pe calculator şi învaţă cum să recuperezi mesajele text şterse de pe Android.

Cum recuperezi mesajele şterse de pe telefonul Android

Dacă ai şters mesajele text din telefon, atunci cea mai rapidă modalitate de recuperare este să deţii un program de calitate care le recuperează rapid. Spre exemplu, MobiKin Doctor for Android este un sistem de top care recuperează foarte eficient toate mesajele text.

Cea mai importantă funcţie a programului de recuperare a mesajelor text este compatibilitatea. MobiKin Doctor for Android oferă suport pentru peste 2.000 de dispozitive mobile Android. Acest program inovativ poate fi folosit cu HTC, Samsung, Motorola, LG, Sony, Asus şi multe ale branduri.

Aplicaţia aceasta nu recuperează doar mesaje text. Ci şi multe alte date importante. Precum contacte şterse, fotografii, filme, muzică, documente şi nu numai. Le poţi recupera în formatul original şi le poţi modifica aşa cum consideri de cuviinţă.

La fel de utilă este şi aplicaţia FonePaw Android Data Recovery, despre care am mai vorbit într-un material dedicat pe Noobz.ro.

Cum să nu mai pierzi niciodată un mesaj

Poate că ţi-ai învăţat lecţia, poate că nu. Vrei să eviţi panica prin care treci când pierzi un mesaj şi să nu mai fii nevoit să foloseşti un computer personal pentru a-l recupera? Cel mai bine este să îţi faci un back up regulat al mesajelor SMS. Vestea bună este că, pentru a face asta nu ai nevoie de mai mult de 5 minute la dispoziţie.

Poţi folosi o aplicaţie gratuită numită SMS Backup & Restore. Sau poţi opta pentru orice altă aplicaţie de back up din Google Play Store.

Ai pierdut vreodată un mesaj text din greşeală? Ai reuşit în cele din urmă să îl recuperezi? Lasă-ne în secţiunea de comentarii de mai jos ce trucuri ai folosit şi care a fost experienţa ta.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version