Home Homepage WhatsApp primeşte o nouă interfaţă pentru numerele necunoscute

WhatsApp primeşte o nouă interfaţă pentru numerele necunoscute

0

Suntem în permanenţă cu ochii pe ultimele ştiri şi funcţii legate de WhatsApp şi ultima actualizare aduce un nou aspect al interfeţei care determină ce vrei să faci cu mesajele de la numerele necunoscute.

Cu peste un miliard de utilizatori activi, WhatsApp adaugă o nouă interfaţă pentru mesaje de la numere necunoscute. În vreme ce eram atenţi la apelurile video care au ajuns în sfârşit pe WhatsApp, o mică schimbare a fost făcută în interfaţa aplicaţiei de mesagerie gratuită.

În versiunea 2.16.139 a aplicaţiei, când primeşti un mesaj de la un număr necunoscut, de acum va apărea o interfaţă uşor modificată. Opţiunile sunt: report spam, block şi add to contacts.

Funcţia în sine nu este nouă, modificările constau de fapt în apariţie. Ca de obicei, poţi apăsa pe add to contacts (adaugă la contacte) apoi pe new (nou) pentru a salva numărul în agenda telefonului, dacă ai încredere în expeditor.

WhatsApp primeşte notificări persistente pentru clienţii web. Mai exatc, WhatsApp 2.16.90 beta are acum o funcţie specială: o notificare persistentă care apare când un client web este activ.

În vreme ce mişcarea are sens din punct de vedere al intimităţii şi din perspectiva securităţii (în caz că uiţi că ai lăsat deschis un client web sau cineva deschide fereastra în timpul în care nu eşti prezent la computer), notificarea apare în partea de sus a ecranului ca şi când ai fi primit un mesaj şi nu există nicio modalitate de a o dezactiva fără să dezactivezi toate notificările de la WhatsApp.

Dând click pe notificare, îţi este oferită posibilitatea de a te deconecta de la toate sesiunile active pe web. WhatsApp nu este nici la prima, nici la ultima actualizare a aplicaţiei şi cel mai probabil vom mai avea parte de mult mai multe suprize în viitor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version