Home Divertisment Aplicaţii Depanero lansează astăzi aplicaţiile pentru iOS şi Android

Depanero lansează astăzi aplicaţiile pentru iOS şi Android

0

Depanero are de astăzi aplicaţie pe iOS şi Android. Astfel, compania speră să simplifice interacţiunea client-service şi îşi propune ca în primul an de la lansare aplicaţia Depanero să adune aproximativ 50.000 de utilizatori activi.

Cu noua aplicație, sunt eficientizați timpii și procesul de trimitere în service a unui produs defect. Începând de acum, înregistrarea unui produs pentru a fi preluat în service presupune completarea în aplicația Depanero a unui formular simplu cu trei câmpuri: marca și modelul produsului, defectul acestuia, tipul garanției. Întreaga operațiune necesită mai puțin de 1 minut.

DESCARCĂ APLICAŢIA DEPANERO PENTRU IOS

„Clienții Depanero foloseau versiunea de mobil a site-ului pentru a-și accesa contul de client, a înregistra un aparat defect și a urmări procesul de reparație al acestuia. Am analizat acest comportament, care se înscrie în tendințele de consum ale clienților, dornici să folosească soluții tot mai simple și „on the go”, și am lasat pentru ei aplicația Depanero, disponibilă pentru iOS și Android.

Le oferim astfel un plus de mobilitate și simplitate, precum și acces mult mai facil și în orice moment la stadiul produselor lor aflate în reparație”, spune Adrian Antohi, director general Depanero.

DESCARCĂ APLICAŢIA DEPANERO PENTRU ANDROID

Depanero este primul service din România care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a înregistra solicitările de trimitere în service a produselor defecte și de a urmări stadiul în care se află acestea folosind aplicațiile mobile.

Aplicația Depanero poate fi configurată pentru a notifica utilizatorul în timp real despre stadiul produselor aflate în reparație, iar acesta poate consulta în orice moment istoricul produselor în service.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version