Home Homepage Samsung promite Nougat pentru Galaxy Note 7 în 2 – 3 luni

Samsung promite Nougat pentru Galaxy Note 7 în 2 – 3 luni

0

Samsung Galaxy Note 7 vine la pachet cu o mulţime de îmbunătăţiri, comparativ cu orice alt smartphone disponibil în acest moment pe piaţă, dar există un aspect care ar putea da de gândit clienţilor atunci când vine vorba de achiziţionare.

Galaxy Note 7 s-a lansat cu versiunea de sistem de operare Android 6.0 Marshmallow, dar cum bine ştim, începând din toamnă va fi disponibil Android 7.0 Nougat. Din păcate, timing-ul lansării Note 7 nu s-a potrivit cu debutul software-ului Google.

Totuşi, cei care şi-au pus în gând să achiziţioneze un Note 7, nu ar trebui să îşi facă prea multe probleme. Samsung a anunţat angajamentul de a menţine sistemul de operare actualizat. Potrivit unui raport publicat de Korea Times, compania a lăsat să se afle că Note 7 va primi update Nougat în 2 sau 3 luni de zile, „după ce strânge feedback din partea utilizatorilor”.

„Este foarte important pentru noi să oferim informaţii la zi cu noul sistem de operare, dar şi mai crucial este să construim o platformă stabilă şi fără sudură pentru utilizatori”, a spus preşedintele Samsung Mobile Comunications, Koh Dong-jin. „De aceea plănuim să facem suficiente testări beta înainte de orice update al sistemului de operare.” Acesta raport vine în urma anunţului făcut de LG cu privire la succesorul LG V10, V20, care va veni cu Nougat când acesta se va lansa în septembrie. Se pare că se va duce o adevărată luptă a phablet-urilor în toamna acestui an, iar noi suntem cu ochii pe producători.

Trebuie specificat că dacă Android 7.0 va ajunge pe Note 7 în 2 – 3 luni nu este acelaşi lucru cu disponibilitatea sa în toate regiunile şi la toţi operatorii de telefonie mobilă. Mai mult ca sigur, intervalul de 2 – 3 luni se va aplica pieţei din Coreea şi probabil modelelor internaţionale deblocate. Totuşi, este bine să aflăm că Samsung vorbeşte deja despre Nougat.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version