Home Homepage Lenovo lansează smartphone-ul Moto G4 în România: Preţ, specificaţii şi disponibilitate

Lenovo lansează smartphone-ul Moto G4 în România: Preţ, specificaţii şi disponibilitate

0

În această seară, brandul Moto a fost relansat în România, iar Lenovo a adus pe piaţa noastră a 4-a generaţie de dispozitive mobile, Moto G4. Acesta este primul produs pe care compania îl lansează la nivel local sub umbrela brandului Moto.

Mulţi se vor întreba de ce vorbim despre o lansare a unui produs care de fapt a fost prezentat întregii lumi în urmă cu 3 luni de zile, când Lenovo a adus în faţa tuturor smartphone-urile Moto G şi Moto G Plus în cadrul unui eveniment organizat în India? Lenovo se pare că a decis în cele din urmă să aducă din nou în România brandul Moto şi vrea să facă primul pas către clienţi cu Moto G4. Pentru moment, Moto G4 Plus nu va însoţi în magazine colegul său Moto G4, dar s-ar putea ca la un moment dat să aflăm mai multe şi despre acesta.

Când vine vorba de smartphone-ul tău, adevărata valoare este atunci când are aceleași caracteristici premium pe care te aștepți să le vezi într-un dispozitiv de top, dar la o fracțiune din costul aceluia. Moto G4 reprezintă o alternativă valoroasă pentru utilizatorul aflat în căutare de valoare reală, asigurându-i cea mai bună experiență de utilizare. Aceasta este întotdeauna prioritatea lui, indiferent de prețul afișat de dispozitivul dorit.

A patra generație Moto G este mai subțire și are un ecran full HD de 5,5 inci și o cameră de 13 MP pentru poze clare, perfecte pentru a fi împărtășite cu prietenii. Bateria sa de 3000 mAh și procesorul octa-core incredibil de rapid îți vor permite să te bucuri de apelurile video cu familia de la prânz, iar seara de ieșirile cu prietenii. Și când ai nevoie de un impuls de energie pentru baterie, TurboPowerTM îți oferă șase ore de putere în doar 15 minute.

VEZI IMAGINI LIVE DE LA RELANSAREA BRANDULUI MOTO ÎN ROMÂNIA ŞI LANSAREA MOTO G4 PREZENTATĂ DE ANDI MOISESCU

Moto G4 este disponibil in magazinele Orange si pe orange.ro la 19 euro alături de abonamentul Orange Me 25 sau la preț standard de 209 euro (TVA inclus).

20160817_201909

Noul dispozitiv le aduce utilizatorilor esența a ceea ce înseamnă Moto, oferindu-le performanță Android și un design care nu face compromisuri cu în ceea ce privește calitatea, toate la un preț corect. Și pentru că Moto le oferă o legătură mai apropiată de noțiunile de valoare reală, www.lenovomoto.ro este platforma unde toată lumea poate intra și da un exemplu de moft văzut în jurul său, primind în schimb un video exclusiv.

Conținut valoros, creat de dezvoltatorii care analizează fenomenul mofturilor fără prea multe mofturi. Conținutul nou este încărcat în fiecare săptămână, iar utilizatorii sunt invitați să facă parte din această mișcare prin analizarea și votarea mofturilor încărcate.

Toți cei care intră pe platforma www.lenovomoto.ro și încarcă un moft pot câștiga unul din cele 85 de premii pe care Moto le oferă.

Specificații tehnice și caracteristici Moto G4:

Sistem de operare Android™ 6.0.1, Marshmallow
Arhitectura sistemului/Procesor Motorola Mobile Computing System, include un procesor  Qualcomm® Snapdragon™ 617 octa-core processor de până la 1.5 GHz cu 550 MHz Adreno 405 GPU
Memoria (RAM) 2 GB
Memoria (ROM) 16 GB memorie internă, suportă³ card extern de memorie microSD de până la 128 GB
Dimensiuni Înălțime: 153 mm
  Lățime: 76,6 mm
  Grosime: 7,9 mm până la 9,8 mm
Greutate 155g
Ecran 5.5″
  1080p Full HD (1920 x 1080)
  401 ppi
Baterie 3000 mAh
  TurboPower™ (încărcătorul se comercializează separat) pentru 6 ore de baterie obținute în 15 minute de încărcare¹
  Protecție împotriva apei
  Nano-înveliș impermeabil²
Rețele 4G LTE (Cat 4)
  UMTS / HSPA+
  GSM / EDGE
Lungime de bandă (în funcție de  model) Moto G – XT1622
  GSM / GPRS / EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
  UMTS / HSPA+ (850, 900, 1900, 2100 MHz)
  4G LTE (B1, 3, 5, 7, 8, 19, 20, 28, 40)
  Acoperirea variază în funcție de model, țară și utilizator.
Card SIM Micro-SIM, nano-SIM cu adaptor inclus (disponibil în anumite regiuni)
  Dual-SIM disponibil în anumite regiuni
Camera Principală 13 MP
  ƒ / 2.0 aperture
  LED flash dual cu echilibrarea culorilor
  Modul profesional
  Captură Rapidă
  Cea mai bună captură
  Apasă (oriunde) pentru a face fotografia
  Zoom digital 4X
  Modul rafală
  Auto HDR
  Panoramă
  Trage pentru a focaliza și pentru a regla expunerea
  Stabilizare video
  Rezoluție video de 1080p HD (30 fps)
  Video în Slow Motion
Camera Frontală 5 MP
  ƒ / 2.2 aperture
  Obiectiv Wide-Angle
  Display flash
Google Photos Doi ani de stocare la calitatea originală
Conectivitate Micro USB, Jack 3.5 mm
  Tehnologie Bluetooth®
  Versiunea Bluetooth 4.2 LE
  Wi-Fi
  802.11 a/b/g/n (2.4 GHz + 5 GHz)
Difuzoare/Microfoane Difuzor frontal
  2 microfoane
Captură Video 1080p (30 fps)
Servicii de localizare A-GPS
Senzori Accelerometru
  Giroscop
  Lumină ambientală
Culori de bază Alb sau negru

Alte informaţii şi trucuri pe care trebuie să le mai ştii despre Moto G4

Bateria trebuie să fie descărcată în mod substanțial; rata de încărcare scade pe măsură ce încărcarea progresează. Toate datele despre viața bateriei sunt aproximative și sunt bazate pe un profil de utilizare mixtă, care include atât utilizarea și timpul de așteptare pe o rețea 4G LTE. Setările out-of-box sunt aplicate la profilul mixt de utilizare pentru a proiecta performanța bateriei.

Performanța reală a bateriei poate varia și depinde de mai mulți factori, inclusiv puterea semnalului, configurația rețelei, vârsta bateriei, temperatura de operare, caracteristici selectate, setările dispozitivului, precum și de modelele de utilizare a aplicatiilor de voce, date și altele.

Tehnologia avansată de nano-acoperire creează o barieră impermeabilă pentru a ajuta la protejarea împotriva expunerii moderate la apă, cum ar fi scurgeri accidentale, stropiri sau ploaie ușoară. Nu este conceput pentru a fi scufundat în apă sau expus la apa sub presiune sau alte lichide. Nu este rezistent la apă.

Capacitatea utilă reală va fi mai mică din cauza formatării și a sistemului de operare. Cardul microSD se achiziționează separat. Conținutul cu restricții DRM este posibil să nu poată fi mutat pe card.

Anumite caracteristici, funcționalitati și specificații ale produsului pot fi dependente de rețea și supuse unor termeni, condiții și tarife suplimentare. Toate se pot modifica fără notificare prealabilă.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version