Home Homepage Huawei lansează Nova şi Nova Plus, două smartphone-uri mid-range

Huawei lansează Nova şi Nova Plus, două smartphone-uri mid-range

0

Scriam zilele trecute pe Noobz că se zvoneşte că producătorul chinez de smartphone-uri Huawei are în plan să lanseze o serie de dispozitive mid-range pe care le va numi Nova şi Nova Plus. Ei bine, acestea tocmai au fost anunţate.

Chiar dacă majoritatea dintre noi ne aşteptam să fie lansat un dispozitiv Mate S, astăzi, Huawei a introdus de fapt două dispozitive complet noi, Nova şi Nova Plus.

Deşi denumirea acestora este nouă, smartphone-urile par să urmeze linia dispozitivelor mobile deja existente ale Huawei. Nova are un display de 5 inchi şi semănă destul de mult cu Nexus 6P, în vreme ce Nova Plus are 5.5 inchi şi urmează linia Mate. Drept urmare, deşi dispozitivele au nume asemănătoare, se pare că sunt destul de diferite.

Nova şi Nova Plus sunt dispozitive construite din aluminiu, cu linii clare şi sticlă 2,5D, de care mulţi utilizatori vor fi atraşi. Ambele dispozitive vin cu procesor Snapdragon 625 de la Qualcomm, 3 GB de RAM şi 32 GB mediu de stocare, în vreme ce bateriile au o capacitate de 3,020 mAh pe Nova şi 3,340 mAh pe Nova Plus, ceea ce ar trebui să asigure o autonomie de până la 2 zile în regim mediu de utilizare, potrivit Huawei.

Nova vine cu o cameră de 12 MP, cu focalizare automată, în vreme ce Nova Plus prezintă un modul de cameră de 16 MP, plus stabilizator de imagine. Ambele smartphone-uri vin cu camere frontale de 8 MP şi moduri de înfrumuseţare în aplicaţiile camerelor.

Sistemul de operare prezent pe dispozitive este EMUI 4.1, bazat pe Marshmallow. Huawei spune că Nova şi Nova Plus vor deveni disponibile în Europa nu mai departe de luna viitoare, la un preţ aproximativ de 350 de dolari, respectiv 450 de dolari. Versiunile de culori disponibile sunt alb, gold şi silver.

Vom efectua un review complet pentru dispozitivele mobile Nova şi Nova Plus de la Huawei de îndată ce vor ajunge pe piaţa din România. Între timp, dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să ne scrieţi pe adresa redactie@noobz.ro, pe Facebook Noobz sau în secţiunea de comentarii de mai jos.

Foto: Android Authority

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version