Home Divertisment Aplicaţii Twiter a lansat Neural Painter, un bot care imită aplicaţia Prisma

Twiter a lansat Neural Painter, un bot care imită aplicaţia Prisma

0

Spectrul inteligenţei artificiale creşte rapid, iar în ultimii ani am văzut computere care ştiu cum să creeze filme şi un program care pictează ca Rembrandt.

Twitter încearcă să ţină pasul cu aplicaţia de editare foto Prisma şi pune la dispoziţia utilizatorilor un bot foarte talentat, care va transforma orice imagine pe care o transmiţi în reţeaua socială într-o piesă de artă în doar câteva secunde, inclusiv GIF-uri animate.

Pentru a obţine acest lucru, Neural Painter foloseşte tehnologia de reţea neurală care imită modul în care lucrează creierul uman şi permite bot-ului să picteze imagini în diferite stiluri şi genuri.

Indiferent ce imagine îi oferi spre editare bot-ului, acesta o va transforma în operă de artă, aşa cum se întâmplă cu aplicaţia de manipulare foto îndrăgită de utilizatori de câteva luni încoace, Prisma. Neural Painter oferă, de asemenea, suport pentru GIF-uri şi rezultatele sunt mai mult decât încântătoare.

Distrează-te şi tu cu Neural Painter chiar acum.

Prisma s-a lansat şi pe Android, la nici o lună de zile distanţă după ce s-a lansat pe iOS şi a făcut furori în mediul virtual. Aplicaţia de editare foto a dominat topurile App Store, iar acum utilizatorii Android pot, de asemenea, să folosească capacităţile Prisma şi pe dispozitivele lor.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version