Home Homepage LANSARE iPhone 7: Tot ce trebuie să ştii de la eveniment

LANSARE iPhone 7: Tot ce trebuie să ştii de la eveniment

0

LANSARE iPhone 7: Mai este doar o zi până la evenimentul de lansare iPhone 7 de la Apple, iar introducerea pe piaţă a acestui dispozitiv este aşteptată cu sufletul la gură nu doar de fanii brandului, ci şi de clienţii Note 7 care au avut de pierdut de pe urma bateriilor care explodează. Lansarea iPhone 7 nu a putut fi programată la o dată mai bună decât 7 septembrie.

UPDATE 21:51 » Tim Cook încheie evenimentul mulţumind tuturor angajaţilor Apple.

UPDATE 21:47 » iPhone 7 are un preţ de pornire de la 649 dolari pentru varianta de 32GB, si avem variante până la 256GB. iPhone 7 Plus porneşte de la 769 dolari pentru varianta de 32GB.

apple-iphone-watch-20160907-5627

UPDATE 21:43 » Scurtă recapitulare a specificaţiilor dispozitivului iPhone 7

UPDATE 21:43 » Scurtă recapitulare a specificaţiilor dispozitivului iPhone 7 Plus

UPDATE 21:39 » Apple vorbeşte şi despre berioada de funcţionare a dispozitivului. Tot ce putem spune cu certitudine este că are o perioadă de funcţionare cu 2 ore mai mult faţă de iPhone 6S.

UPDATE 21:35 » A10 Fusion va oferi o experinţă de gaming similară cu cea a consolelor de joc.

UPDATE 21:35 » Aflăm câte ceva şi despre performanţele tehnice ale dispozitivului iPhone 7. Procesorul este denumit A10 Fusion, procesor 64bit cu 4 nuclee, 40x mai rapid ca procesorul A9 de pe iPhone 6S.

UPDATE 21:28 » Au fost prezentate şi căştile Beats Solo 3 wireless şi Powerbeats 3 wireles cu o autonomie de 40 de ore.

UPDATE 21:25 » Apple prezintă noul său produs: Apple AIrPods. AIrPods sunt noile căştile wireless, care vom acompania iPhone7. Cu toate acestea, este un produs de sine stătător, vândut separat de iPhone 7.

Căştile au o autonomie de 5 ore între încărcări.

UPDATE 21:25 » Observăm renunţarea la portul pentru căşti, în favoarea portului convenţional, folosit de Apple.

Adaptorul pentru căşti va fi gratuit.

UPDATE 21:23 » iPhone 7 are difuzoare stereo încorporate, care oferă o experienţă audio desăvârşită.

UPDATE 21:20 » Este prezentat display-ul retina, cu 25% mai luminos, gamă largă de culori, management al culorilor, 3D Touch.

UPDATE 21:15 » Este prezentată camera duală de pe iPhone 7 Plus.

Camera iPhone 7 Plus are 2x zoom optic, pană la 10x zoom digital.

UPDATE 21:12 » Iubitorii selfie-urilor vor fi bucuroşi să afle că iPhone 7 are o cameră frontală HD de 7mp, pentru Facetime.

UPDATE 21:12 » Obiectivul camere are 6 lentile, iar flash-ul oferă cu 50% mai multă lumină la declanşare.

UPDATE 21:10 » Camera iPhone 7 are un senzor de 12mp cu stabilizator de imagine şi un timp de expunere de 3 ori mai mare.

Noul senzor este cu 60% mai rapid şi aduce o eficienţă cu 30% mai mare comparativ cu modelul anterior.

 

UPDATE 21:07 » iPhone 7 este rezistent la apă şi praf.

UPDATE 21:05 » Acesta beneficiază de feedback tactil pentru orice acţiune, mesaj, notificări şi altele.

UPDATE 21:03 » Butonul HOME este un element esenţial în design-ul iPhone. El există acum sub forma unui buton non-mecanic, în stare solidă.

UPDATE 20:59 » Tim Cook spune că iPhone 7 vine cu 10 funcţionalităţi majore.

UPDATE 20:57 »  Tim Cook spune despre iPhone 7 că este cel mai bun dispozitiv creat până acum, iar designul este unul desăvârşit. iPhone 7 are cameră duală.

UPDATE 20:57 » Tim Cook Prezintă viitorul Iphone 7.

UPDATE 20:51 » Series 2 Apple Watch va avea un preţ de pornire de $369!

UPDATE 20:50 » Prima versiune Apple Watch rămâne la vânzare, dar va primi un nou procesor dual-core. Apple Watch va fi redenumit în Series 1 şi va avea un preţ de pornire de 269 dolari. Precomenzile vor începe din 9 septembrie, iar Watch OS 3 de pe 13 septembrie.

UPDATE 20:50 » Există o reţea de socializare numită Nike+ Run Club care te îndeamnă să alergi în funcţie de vreme, alături de prieteni, în anumite zile ale săptămânii.

UPDATE 20:49 » Apple a încheiat un parteneriat cu Nike, pentru o ediţie dedicată oamenilor activi. Ediţia se numeşte Apple Watch+ şi nu este unsimplu smartwatch, este „partenerul tău de alergare”.

UPDATE 20:47 » Apple Watch Series 2 vine şi în variante de aluminiu, oţel inoxidabil şi ceramic.

UPDATE 20:46 » Apple oferă o aplicaţie care te ajută să te ghidezi, chiar dacă nu ai semnal GPS sau semnal GSM în zona respectivă, specal pentru situaţii de urgenţă.

UPDATE 20:45 » Apple Watch are GPS incorporat, iar GPS-ul se conectează imediat la satelit.

UPDATE 20:43 » Noul display este de două ori mai luminos. Este cel mai luminos display pe care Apple l-a produs vreodată.

UPDATE 20:39 » Pentru a face dispozitivul rezistent la apă, porturile au trebuit închise. Apple spune că a reconstruit difuzorul în aşa fel încât noul difuzor împinge apa afară.

UPDATE 20:37 »  Primul Apple Watch era rezistent la câţiva stopi de apă, dar noul Apple Watch este rezistent la înot. Are o rezistenţă la o adâncime de până la 50 de metri.

UPDATE 20:35 » Apple prezintă un video în care va afişa îmbunătăţirile hardware a noului Apple Watch.

UPDATE 20:33 » Pe măsură ce înaintezi, Apple Watch va afişa notificări atunci când te apropii de un pokemon sau când eşti lângă un pokestop sau un gym.

UPDATE 20:32 » Pokemon GO va fi disponibil pe Apple Watch. John Hanke, CEO-ul Niantic Labs a urcat pe scenă. Pokémon Go a fost descărcat de peste 500 de milioane de ori. Utilizatorii au mers mai mult de 4,6 miliarde de kilometri în timp ce rulau jocul.

UPDATE 20:28 » Apple este brandul de pe locul doi mondial la numărul de smartwatch-uri vândute.

UPDATE 20:25 » Este „smartwacth-ul #1,” potrivit prezentării Apple, dar piaţa este una destul de mică pentru acest segment.

UPDATE 20:24 » A venit timpul să prezentăm Apple Watch!

UPDATE 20:15 » Tim Cook vorbeşte despre educaţie şi despre faptul că Apple donează computere pentru mai mult de 50.000 de studenţi.

UPDATE 20:13 » Există şi o serie de stickere Super Mario pentru iMessage, care vor veni împreună cu iOS 10. Jocul are un singur preţ, nu este gratuit, nu ai nevoie de subscriere sau ceva de genul acesta. Preţul va fi anunţat mai târziu, dar Super Mario Run va fi disponibil la timp pentru vacanţa 2016.

UPDATE 20:10 » Super Mario ajunge pe iOS. Tim Cook spune că „Gamingul este cea mai mare şi mai populară cateorie din Store, dar ceva sau cineva a lipsit”. Cook mai spune că utilizatorii încă iubesc aplicaţiile, iar descărcările au crescut la 106% în ultimele 2 luni, an după an.

UPDATE 20:07 » Începem cu Apple Music: „Aşa cum bine ştiţi întotdeauna ne-am manifestat o dragoste profundă pentru muzică”. Apple music are acum peste 17 milioane de subscribers.

UPDATE 20:05 » CEO-ul Apple a intrat în sală şi a urcat pen scenă.

UPDATE 20:03 » Tim Cook se îndreaptă către Bill Graham Civic Auditorium alături de James Corden, într-un segment Carpool Karaoke.

UPDATE 19:57 » Participanţii sunt rugaţi de către organizatori ca toate dispozitivele să fie comutate pe silenţios.

UPDATE 19:47 » Bill Graham Civic Auditorium începe să se umple, invitaţii ocupând locurile în aşteptarea începerii evenimentului de lansare.

Lansarea iPhone 7 va avea loc la Bill Graham Civic Auditorium în San Francisco, locaţie pregătită special pentru marele smartphone. Cele mai noi zvonuri indică faptul că iPhone 7 va veni cu procesorul A10 de 2.4 GHz de la Apple încorporat.

Gigantul de tehnologie se pare că va renunţa la modele de 16 GB şi 64 GB şi va adăuga varianta de 256 GB. Astfel, vor exista modele iPhone 7 de 32 GB, 128 GB şo 256 GB, ambele versiuni primind un boost de RAM.

LANSARE iPhone 7: Dacă zvonurile se adeveresc, Apple va lansat un iPhone 7 cu până la un milimetru mai subţire. Apple trebuie să ofere inspiraţie prin lansarea iPhone 7. Dispozitivul se va lansa în două variante, iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, va veni, potrivit zvonurilor, în 5 variante de culori (silver, gold, rose gold, dark black şi piano black), va fi rezistent la apă şi va primi certificarea IPX7, senzorul de proximitate va folosi tehnologia laser, iar butonul de home nu va mai presupune apăsare.

Caută accesorii şi huse potrivite pentru iPhone 7

iPhone 7 va avea o cameră de 12 MP, iar iPhone 7 Plus un modul de cameră duală de 12 MP, ceva asemănător LG G5. Mufa jack nu va mai exista, va fi îndepărtată pentru a permite integrarea unui speaker mai bun şi a unui nou senzor pentru o experienţă Force Touch îmbunătăţită.

Îmbunătăţirile pe care le va primi iPhone 7 nu se vor opri aici, dar mai multe vom descoperi în cadrul evenimentului de lansare iPhone 7 ce va avea loc mâine, 7 septembrie, în San Francisco.

Cum să vizionezi lansarea iPhone 7 LIVE

Poţi viziona evenimentul de lansare iPhone 7 LIVE la orele 18:00 în data de 7 septembrie intrând pe www.apple.com/apple-events/september-2016, dar asta dacă foloseşti tehnologia HTTP Live Streaming (HLS) de la Apple.

LANSARE iPhone 7: Va trebui să ai iPhone, iPad sau iPod touch cu Safari pe iOS 7.0 sau următoarele sisteme de operare, un Mac cu Safari 6.0.5 sau următoarele sau OS X v10.8.5 sau următoarele sau un PC cu Microsoft Edge pe Windows 10. Transmisiunea pe un Apple TV presupune un Apple TV (a 2-a sau a 3-a generaţie) cu software 6.2 sau următoarele sau un Apple TV (a 4-a generaţie).

Nu îţi face griji dacă nu deţii niciunul dintre aceste dispozitive, pentru că noi vom transmite lansarea iPhone 7 LIVE TEXT pe Noobz.ro, chiar pe această pagină şi promitem că te vom ţine la curent cu toate anunţurile ce vor avea loc.

La ce să te mai aştepţi de la evenimentul Apple din 7 septembrie. Apple nu va lansa doar iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, ci şi Apple Watch 2 şi iPad mini 5.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version