Home Homepage Primele imagini de la lansarea iPhone 7

Primele imagini de la lansarea iPhone 7

0

iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, împreună cu Apple Watch şi iPad Mini 5 se lansează în doar câteva zeci de minute, iar mediul virtual este deja împânzit cu imagini de la intrarea în clădirea Bill Graham Civic Auditorium în care are loc evenimentul Apple în San Francisco, până la mulţimea de oameni care mişună în faţa şcenei şi aşteaptă ca noile produse să fie lansate.

Iată cum arată evenimentul Apple în primele imagini transmise de participanţii la eveniment pe Twitter.

Dacă zvonurile se adeveresc, Apple va lansat un iPhone 7 cu până la un milimetru mai subţire. Apple trebuie să ofere inspiraţie prin lansarea iPhone 7. Dispozitivul se va lansa în două variante, iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, va veni, potrivit zvonurilor, în 5 variante de culori (silver, gold, rose gold, dark black şi piano black), va fi rezistent la apă şi va primi certificarea IPX7, senzorul de proximitate va folosi tehnologia laser, iar butonul de home nu va mai presupune apăsare.

apple-iphone-watch-20160907-3100

Îmbunătăţirile pe care le va primi iPhone 7 nu se vor opri aici, dar mai multe vom descoperi în cadrul evenimentului de lansare iPhone 7 ce va începe în foarte scurt timp.

Tim Cook se îndreaptă spre Bill Graham Civic Auditorium şi pare să se distreze copios alături de  James Corden şi Will Pharel.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version