Home Homepage Samsung Galaxy Note 7: Încă o maşină a luat foc, Note 7...

Samsung Galaxy Note 7: Încă o maşină a luat foc, Note 7 interzis în şcoli şi la metrou

0

Veştile rele cu privire la Samsung Galaxy Note 7 continuă să apară, deşi pentru câteva zile am avut impresia că lucrurile încep să o ia pe un făgaş normal, mai ales pentru că începând cu 19 septembrie Samsung va livra noi dispozitive Note 7 utilizatorilor care au comandat deja produsul şi l-au primit.

Samsung Galaxy Note 7 a fost interzis de un colegiu din New Jersey, numit Stockton University. Elevii au fost avertizaţi prin e-mail cu privire la pericolul la care supun campusul atunci când utilizează Galaxy Note 7 şi li s-a solicitat să îşi închidă dispozitivele până atunci când problema va fi remediată.

„Aici la Stockton, suntem un oraş mic. Avem aproximativ 3.000 de studenţi care locuiesc în campus şi în jur de aproximativ 10.000 de persoane vin în campusul nostru zi de zi. Aşa că am dorit să luăm o măsură proactivă şi să ne asigurăm că mediul este sigur şi nu este predispus la un posibil foc”, spune Pedro Santana, Decan la Stockton University.

Colegiul este urmat de Metropolitan Transportation Authority din New York, care le cere acum pasagerilor să se abţină de la utilizarea sau încărcarea Galaxy Note 7 în timpul în care folosesc autobuzele sau trenurile MTA.

Iar dacă asta nu este suficient, se pare că un nou Galaxy Note 7 a provocat un incendiu care a distrus în totalitate o a doua maşină în Port St. Lucie, Florida.

Potrivit unei publicaţii locale, şoferul în vârstă de 55 de ani a declarat că îşi încărca Note 7 în maşină când s-a produs un zgomot foarte mare. Atunci crede el că a explodat telefonul care a provocat incendierea maşinii sale. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în incident.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version