Home Divertisment Aplicaţii Aplicaţia de mesagerie Google Allo a depăşit 5 milioane de descărcări

Aplicaţia de mesagerie Google Allo a depăşit 5 milioane de descărcări

0

Dacă în urmă cu doar 4 zile aplicaţia de mesagerie Google Allo depăşise 1 milion de descărcări, astăzi, aflăm că numărul celor care au descărcat Allo pe dispozitivul mobil depăşeşte 5 milioane.

Google Duo, competitorul Facetime dezvoltat de Google, se bucură de o popularitate promiţătoare de la lansare până în prezent, dar totuşi, nu suficientă cât să compenseze publicitatea puternică de care aceasta s-a bucurat din partea gigantului online.

Aplicaţia Duo, pe de altă parte, a strâns până acum 10 milioane de descărcări, dar nu a reuşit să depăşească poziţia cu numărul 85 din grafic.

Nu ar fi deloc surprinzător ca Allo să urmeze o traiectorie asemănătoare. Utilizatorii au fost puţin iritaţi cu ceea ce au experimentat în ceea ce pare să fi fost un proces beta. Platforma nu părea să fie finisată, iar dezvoltatorii promit tot mai multe update-uri, care vor aduce cu ele caracteristicile şi serviciile pe care le doresc.

Până acum, două lucruri sunt cu adevărat bune la Allo. Primul ar fi Google Assistant, care s-a dovedit extrem de util. Al doilea, ar fi acela că aplicaţia trimite notificări de încurajare a utilizatorilor de smartphone-uri să descarce aplicaţia.

Tu ai descărcat aplicaţia Allo? Ce părere ai despre ea? Ce îi lipseşte?

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version